HERO tiedottaa

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Tiedoksi !

HERO sai uutta valtionapua oppimisvaikeuksisten psykososiaaliseen ja pedagogiseen tukeen Korona-viruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Hankkeeseen haettiin kahta osa-aikaista palveluneuvojaa puhelin- ja chat-neuvontaan, pääkaupunkiseudun nuoria, aikuisia ja perheitä varten.

Tehtäviin valittiin yhteisöpedagogi yamk Minna Suhonen ja kauppatieteiden kandidaatti Lauri Kaajasalo, jotka vastaavat hankkeessa tuotettavista digitaalisista ohjaus- ja neuvontapalveluista vuoden loppuun asti.

Kiitos kaikille hakijoille osoittamastanne mielenkiinnosta.

Emme ota enää vastaan uusia hakemuksia.

Toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka ja erityisopetuksen asiantuntija Aija Lund