Toiminnanjohtajan terveiset lokakuulle

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

HEROn vuosikokous pidettiin 24.9.2020 ensimmäistä kertaa Teams-kokouksena. Kokemukset ovat positiivisia, vaikka mikäänhän ei voita kokousta, jossa kaikki ovat paikan päällä osallisina. Ei ole niin helppoa esitellä asioita ihmisille, joita ei näe. Kokouksessa päätettiin asioista, jotka kuuluvat vuosikokoukselle.

Uusi puheenjohtajamme seuraavan kaksivuotiskauden on Nina Mouhu. Onnittelut valinnasta. Kiitokset Heikki Turkalle neljästä vuodesta, jotka hän on toiminut puheenjohtajana. Heikki Turkka on jatkossa hallituksen jäsen. Hallituksen muut jäsenet: Petja Laitinen, Siiri Suonuuti-Lintumäki, Merja-Maaria Turunen, Elise Virnes, Terhi Rinta-Jouppi, Kati Sunimento ja Ville Viljakainen. Varajäseninä toimivat Kaija Rasilo, Irene Roivas, Markku Salonen ja Minna Suhonen. Hallitus piti myös järjestäytymiskokouksen, jossa valitsi keskuudestaan 1. ja 2. varapuheenjohtajat: 1. varapuheenjohtajana on Siiri Suonuuti-Lintumäki ja 2. varapuheenjohtajana on Elise Virnes.

Parhaillaan on meneillään STEAn rahoitushaut sekä Helsingin kaupungin rahoitushaut. Haemme avustusta STEAlta sekä perustoimintaan että nuorten toimintaan. Toukokuun lopussa saimme iloisen uutisen, että rahoitusta tuli myös ylimääräiseen Korona-aikana jaettuun avustukseen. Hankkeen tarkoitus on auttaa yksinäisyyttä kokevia nuoria ja aikuisia koronavirustilanteesta aiheutuneissa haasteissa psykososiaalisen tuen ja neuvonnan volyymin kasvattamisen sekä kansalaisneuvonnan digitaalisten palveluiden ohjaamiseen mm. videoiden avulla. Tätä työtä tekevät kaksi palveluneuvojaa iltaisin.

Elämä ja työnteko koronavirusta ympäröivässä tilanteessa on kaikille haastavaa. On tärkeää muistaa, että et ole yksin tässä tilanteessa. HEROssa olemme apuna ja tukena sinulle. Soita, kun haluat jutella jonkun kanssa.

Aurinkoista syksyä toivottaen toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka