HERO tiedottaa

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Pääkaupunkiseudulla kiihtyy koronapandemia, jonka vuoksi toivomme HEROn toimintoihin osallistuvien käyttävän kasvomaskeja, silloin kun lähikontakteja ei voida välttää.

THL suosittelee maskin käyttöä erityisesti tilanteissa, joissa turvavälien pitäminen on vaikeaa. Ensisijaisen tärkeää on yhä noudattaa 1–2 metrin turvavälejä aina kun on mahdollista, pestä käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua. Maskisuositusta on hyvä noudattaa, ellei ole erityistä terveydellistä syytä olla käyttämättä maskia.

THL:n sivuille on koostettu kansalaisille suunnattua tietoa kasvomaskien käytöstä.

Hero ei jaa toiminnoissaan kasvomaskeja asiakkailleen, vaan lähtökohtaisesti jokainen on itse vastuussa kasvomaskin käytöstä, hankkimisesta ja tästä aiheutuvista kustannuksista.

Vähävaraiset voivat hakea ilmaisia maskeja kaupunkien maskijakelupisteitä.

 

Suosittelemme kaikkia HEROn toimintoihin osallistuvia ottamaan käyttöön THL:n tuottaman Koronavilkku-sovelluksen, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan mahdollisesti altistunut koronavirukselle, altistukset on helpompi kartoittaa ja hillitä koronan leviämistä. Lisätietoja