HERO-lehti on ilmestynyt / Kevät 2021

Uutinen

Kevään 2021 HERO-lehti on ilmestynyt. Julkaisussa koottuna kaikki HEROn ajankohtaiset toiminnot! Kevään kursseihin ja harrasteryhmiin on vielä tilaa, ilmoittaudu pian. Olethan huomannut jäsenetuhinnat osassa kursseja ja harrasteryhmiämme?

Voit ladata ja tulostaa alla olevan HERO-lehden.

Lataa tästä HERO-lehti kevät 2021

Lisää toimintoja on tulossa! HEROssa on luvassa aktiivinen vuosi jälleen kerran. 

Tiedot päivitetään ensisijaisesti nettisivuillemme ja some-kanaviin. Lisäksi tiedotamme joka kuukausi ajankohtaisista asioista uutiskirjeellämme, olethan jo sen tilaaja? Mikäli et ole, voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi alla olevasta linkistä. 

Liity HEROn uutiskirjeen tilaajaksi tästä 

 

HERO-lehti päivitetty 13.1.2021. Muutokset toimintoihin mahdollisia.