HERO laittaa kaikki harrasteryhmänsä toistaiseksi tauolle koronan takia 25.2.–14.3.2021.

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

HERO laittaa kaikki harrasteryhmänsä toistaiseksi tauolle Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti koronan takia 25.2.–14.3.2021.

”Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti  24.2.2021 velvoittaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin toimijat varmistamaan, että asiakkaille ja toimintaan osallistuville tarkoitetuissa tiloissa henkilöt eivät joudu keskenään lähikontaktiin. Päätös tarkoittaa, että Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten tiloissa ja alueilla toteuttavassa lasten ja nuorten harrastustoiminnassa ei tule olla lähikontakteja.”

”Lisäksi torstaina 25.2.2021 Suomen hallitus päätti, että yli 12-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta voidaan keskeyttää 8.–28. maaliskuuta koronavirustartuntojen leviämis- ja kiihtymisalueilla. Päätös koskee muun muassa pääkaupunkiseutua ja muuta Uuttamaata.”

HEROn harrasteryhmissä on yli 12-vuotiaita, joten toivottavasti emme joudu kokonaan lopettamaan ryhmiämme, mutta tällä hetkellä menemme niiden osalta tauolle 25.2.–14.3.2021.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.