HERO laittaa kaikki harrasteryhmät toistaiseksi tauolle 31.3.2021 saakka

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

HERO laittaa kaikki harrasteryhmät toistaiseksi tauolle 31.3.2021 saakka

HERO 25.2.2021 laittoi kaikki harrasteryhmänsä toistaiseksi tauolle Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti koronan takia ajalle 25.2.-14.3.2021. HERO jatkaa harrasteryhmiensä taukoa 31.3.2021 saakka.

Helsingin kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa on ollut 1.3.2021 alkaen sallittua järjestää ainoastaan vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa. Lisätietoja Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksestä löydät täältä. 

Rajoitus koskee harrastustoimintaa sisäliikuntatiloissa, uimahalleissa, ulkokentillä ja koulujen liikuntasaleissa 31.3.2021 saakka. Kaikki lasten harrastus- ja toimintamuodot on toteutettava ilman lähikontakteja.  

HERO järjestää Helsingin kaupungin liikuntatoimen kanssa yhteistyössä harrasteryhmiä, joita pidetään kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa. Osassa ryhmistämme on harrastajia, jotka ovat syntyneet ennen vuotta 2008, ja joissakin ryhmissä ei voida välttää lähikontaktia. Näin ollen HERO jatkaa harrasteryhmiensä taukoa 31.3.2021 saakka.

”Harrastustoiminnassa kaikki harjoitus- ja toimintamuodot tulee toteuttaa siten, että lähikontakteja ei synny (riippumatta ryhmäkoosta). Lähikontaktilla tarkoitetaan ihmisten oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia toisiinsa.”  

 

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.