Tiedote HEROn jäsenille: jäsensoitot ja yhteystietojen päivittäminen

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

HEROn Apua ja tukea arkeesi -hanke jatkuu kevään 2021 ajan. Koronatilanteen pitkittymisen johdosta palveluneuvojamme, Minna ja Hanna, soittelevat niille jäsenille, joiden puhelinnumero on meillä tiedossa. Palveluneuvojat kysyvät lyhyesti uudestaan koronan vaikutuksista ja samalla he päivittävät jäsentemme muut yhteystiedot ajan tasalle. Puhelut ovat osa HEROn asiakaspalvelua ja täydentävät olemassa olevia neuvonta- ja tukipalveluita. Samalla pyrimme kehittämään HEROn tarjoamaa palvelua jäsenistölleen.

Mikäli haluat varmistaa, ovatko yhteystietosi jäsenrekisterissä ajan tasalla, voit pyytää päivittämään muuttuneita yhteystietojasi tällä lomakkeella. 

Apua ja tukea arkeesi -hankkeen palveluneuvojat Minna ja Hanna

HEROn jäsenasioista vastaava järjestökoordinaattori Marika Sipilä