Liito-hanke järjestää toimintaa nuorille myös heinäkuussa!

Uutinen

Liito-hanke tutustuttaa nuoria ( 15 – 29 v.) matalan kynnyksen liikuntaharrastuksiin myös heinäkuussa. Osallistuminen on nuorille avointa ja maksutonta eikä edellytä minkään lajin osaamista etukäteen. Ryhmiä ohjaa Liito-hankkeen Vilhelmiina sekä työharjoittelijamme Leena.

Klikkaa otsikosta lisätiedot tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan:

Ma 5.7. klo 15 – 17 mennään Geokätköilemään Pasilaan

Viikolla 28 ei ole toimintaa

Ma 19.7. klo 15 – 18 Palloilua Pakilassa: esimerkiksi lentopalloa, pingistä tai kävelyjalkapalloa osallistujien kiinnostuksen mukaan. Pelaillaan rennosti yhdessä

Ma 26.7. klo 15 – 17 Ploggausta eli roskienkeruuta Töölönlahden ympäristössä

 

Kaikkiin tapahtumiin ilmoittautumisohje: Ilmoittaudu Vilhelmiinalle!

Vilhelmiina Jokinen, vilhelmiina.jokinen@lukihero.fi tai Whatsapp/soita 050 521 3271

Vilhelmiina laittaa kaikille mukaan ilmoittautuneille viestiä. Ilmoittautuminen ei sido sinua tässä vaiheessa mihinkään. Noudatamme osallistujamäärässä ja tapahtumassa voimassaolevia koronarajoituksia. Muutokset mahdollisia. Liito-hanke ei ole vakuuttanut tapahtuman osallistujia.

Tervetuloa mukaan!

t. Vilhelmiina ja Leena

Mikä on Liito-hanke? Liito-hanke on Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n (HERO), Kuntoutussäätiön ja Autismiyhdistys PAUT ry:n yhteishanke erityistä tukea tarvitsevien helsinkiläisten lasten ja nuorten (n. 7 – 29 v.) harrastamisen lisäämiseksi. Lisätietoja hankkeesta: www.liikejatkuu.fi