Tärkeää tietoa HEROn jäsenille: päivitä yhteystietosi, ehdota Lukukummia vuodelle 2022 ja osallistu Jäsenkyselyyn

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Hyvä HEROn jäsen!

Vuoden 2021 osalta mennään jo kohti joulua ja vuoden vaihdetta.

Muutama tärkeä ja ajankohtainen asia kaikille jäsenillemme. Keräämme marraskuussa palautetta jäsentoiminnastamme. Kyselyn avulla arvioimme ja kehitämme toimintaamme. Lisäksi HEROn jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa toimintamme antamalla ehdotuksensa HEROn Lukukummiksi vuodelle 2022.  Jäsenkyselyyn ja Lukukummin ehdotukseen voi osallistua 30.11.2021 asti. Pyydämme jäseniä päivittämään myös yhteystietonsa, mikäli niissä on tapahtunut muutoksia.

 

Päivitä yhteystietosi – 2 eri tapaa!

HERO lähettää jäsenkyselyn niille jäsenille, kenen sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme. Mikäli et ole saanut jäsenkyselyä sähköpostiisi (muista tarkistaa myös roskapostikansiosi) ja haluat osallistua jäsenkyselyyn ja ehdottaa Lukukummia, voit

 • voit käydä jättämässä yhteystietojen päivityspyynnön sähköiseen lomakkeeseen, täällä.
 • voit päivittää yhteystietosi myös soittamalla tai lähettämällä sähköpostia järjestökoordinaattori Marika Sipilälle: marika.sipila@lukihero.fi tai puhelimitse ma-to klo 10 – 14 numeroon: 050 5276 977 (mikäli en vastaa soittoosi, soitan sinulle takaisin).

 

Kerro ehdotuksesi HEROn Lukukummiksi 2022!

 • HEROn jäsenenä pääset osallistumaan ja antamaan ehdotuksesi tulevaan Lukukummin valintaan. HEROn jäsenet saavat vaikuttaa toimintaamme antamalla ehdotuksensa Lukukummiksi.
 • Lue tästä artikkelista tarkemmin, mikä on HEROn Lukukummi
 • HEROn jäsenet voivat antaa ehdotuksensa viimeistään 30.11.2021
 • Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta antaa ehdotustasi sähköisesti palautekyselyn yhteydessä, voit soittaa tai laittaa ehdotuksesi sähköpostilla Marika Sipilälle, marika.sipila@lukihero.fi tai puhelimitse ma-to klo 10 – 14 numeroon: 050 5276 977 (mikäli en vastaa soittoosi, soitan sinulle takaisin).

 

Anna palautetta jäsenkyselyllä

 • Keräämme palautetta jäsentoiminnastamme. Kyselyn avulla arvioimme ja kehitämme toimintaamme. Vastaaminen kestää muutaman minuutin. Lomakkeen lopussa on avoin kohta, johon voit jättää palautetta myös omin sanoin.
 • Jäsenkysely lähetetään automaattisesti niille jäsenille, kenen sähköpostiosoite on jäsenrekisterissämme. Mikäli et ole saanut jäsenkyselyä, tarkista myös roskapostikansiosi.
 • Mikäli et ole saanut jäsenkyselyä syynä voi olla se, ettei jäsenrekisterissämme ole voimassaolevaa sähköpostiasi. Katso yltä toimintaohjeet yhteystietojen päivittämiseksi.
 • Jäsenkyselyyn voi osallistua 30.11.2021 asti.
 • Mikäli sinulla ei ole toiminnassa olevaa sähköpostiosoitetta ja haluat antaa palautetta HEROn toiminnasta, voit soittaa järjestökoordinaattori Marika Sipilälle, marika.sipila@lukihero.fi tai puhelimitse ma-to klo 10 – 14 numeroon: 050 5276 977 (mikäli en vastaa soittoosi, soitan sinulle takaisin).

 

Jäsenpalvelun yhteystiedot ja soittoajat

 • sähköpostitse: marika.sipila@lukihero.fi
 • Soittoajat: arkisin ma-to klo 10 – 14 numeroon: 050 5276 977 (mikäli en vastaa soittoosi, soitan sinulle takaisin).
 • yhteyshenkilö: järjestökoordinaattori Marika Sipilä