Kevään 2022 HERO-lehti on ilmestynyt!

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Kevään 2022 HERO-lehti on ilmestynyt. Julkaisussa on koottuna kaikki HEROn ajankohtaiset toiminnot! Olethan huomannut jäsenetuhinnat osassa kursseja, koulutuksia, yleisötilaisuuksia ja harrasteryhmiämme? Ilmoittautuminen ryhmiin on jo käynnissä, tervetuloa mukaan!

HERO järjestää toimintaa asetettujen tavoitteiden mukaisesti, mutta kaikki toiminta järjestetään kulloinkin voimassaolevien koronasuositusten mukaisesti. Noudatamme sekä AVIn että Helsingin kaupungin linjauksia ja ohjeistuksia. Olemme järjestäneet korona-aikana monenlaista toimintaa ja sopeutuneet vallitsevaan tilanteeseen. Ilmoittauduttasi toimintaamme mukaan, pidämme sinut ajantasalla kaikista ohjeista ja muutoksista, joten tulet saamaan meiltä tarkennettua tietoa aina tapauskohtaisesti. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan sinua kiinnostavaan toimintaan tai vinkkaa asiasta kiinnostuneelle.

Lataa HERO-lehti kevät 2022

Muutokset toiminnassamme mahdollisia HERO-lehden ilmestymisen 11.1.22 jälkeen. Tiedot muutoksista lähetetään aina esim. ryhmäkohtaisesti ilmoittautuneille sekä niistä tiedotetaan nettisivuillamme. Lisätietoja toiminnastamme saat aina myös ottamalla yhteyttä suoraan toiminnan yhteyshenkilöön.