HEROn avoin työpaikka: Haemme ohjaajaa / järjestötyöntekijää (Paikka-auki -hanke)

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Haemme: ohjaajaa / järjestötyöntekijää (Paikka-auki -hanke)

Olemme saaneet STEAlta avustusta Paikka-auki hankkeesta. Paikka-auki hanke mahdollistaa nuoren 18-29 -vuotiaan henkilön palkkaamisen järjestöön 12kuukauden pituiseen työsuhteeseen. Paikka auki on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma, jonka tarkoituksena on edistää vaikeasti työllistyvien henkilöiden työllistymistä tarjoamalla työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan järjestöissä

Työtehtäviisi kuuluu mm. järjestön yleisluontoisia tehtäviä, verkkosivujen päivitystä, asiakkaiden vastaanottamista ja nuorten aikuisten Vertaistuki -ryhmän ohjaaminen. Työaika on 30 tuntia viikossa eli 80% kokonaistyöajasta. Palkkaus: sosiaalialan järjestöjen TES PL3

Hakuaika päättyy 29.2.24. Haastatteluita suoritetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut hakuaikana puhelimitse, arkisin klo 10 – 14 :

Marika Lius, toimintavastaava, puhelin 040-707 3042

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse: marika.lius@lukihero.fi