Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Tapahtuman kuvaus

HEROn eli Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n maksuttomat ja liikunnalliset demotunnit kaikenikäisille. Tule kokeilemaan Street dancea, perhetaekwondoa tai boffausta!

Demotunnit ovat 35 minuutin mittaisia. Demotuntien vaihtoon varataan 5 minuuttia tuntien välissä. Lajivaihtojen välissä osallistujilla mahdollisuus keskustella lajin vetäjien kanssa. Ryhmiin mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Demotuntiin osallistuaksesi tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet esim. verryttelyasun. Muista myös vesipullo. Esittelytunnit sopivat hyvin ensikertalaisille. Tule kokemaan liikunnan iloa!

Perhetaekwondo klo 17.00-17.35

Perhetaekwondo on suunnattu ensisijaisesti huoltaja + lapsi +7 vuotta. Demotunnilla esitellään harjoitteita, joita perhetaekwondossa harjoitellaan. Perhetaekwondo sisältää kehonhallintaa, koordinaatiota, tasapainoa, hyppyjä ja kaatumistekniikoita. Lisäksi esitellään lajinomaisia asioita kuten torjuntaa, lyöntejä, potkuja ja itsepuolustustekniikoita.

 

Boffaus klo 17.40-18.20

Boffaus on iloinen kamppailulaji, jossa miekkaillaan pehmustetuilla miekoilla. Harrastuksena boffaus kehittää ryhmätyötaitoja, kädentaitoja, motoriikkaa. Osallistujaa kannustetaan itsensä ilmaisuun ja mielikuvituksen käyttämiseen hänen omista lähtökohdistaan käsin.

 

Street dance klo 18.25-18.55

Street dancessa pääset kokeilemaan lajiharjoitteiden avulla kehonhallintaa, koordinaatiota, tasapainoa ja eri tanssityylejä esim. shuffle, popping, breakdance.

HEROn demotunnit ovat avoimia kaikille, mutta suunnattu oppimisvaikeuksisille henkilöille (esimerkiksi lukivaikeus, keskittymisen ja tarkkaavaisuuden haasteet, hahmottamisen vaikeudet). Demotunteihin osallistuneet saavat HERO-stressipallon, joka on hyödyllinen väline oppimisvaikeuksisille henkilöille esimerkiksi motoriikka- ja hahmotusharjoitteluun sekä stimmaus / hypistelyvälineeksi. Tuotteita on rajallinen määrä.

Tapahtumassa myös HEROn työntekijoitä kertomassa HEROn toiminnasta.

Seuraa päivitettyä ohjelmaa Helsinki-päivän sivuilta ja Lukiheron omilta sivuilta.

Muutokset mahdollisia.

Tapahtumapaikka: Kisahalli, Paavo Nurmen kuja 1c, 00250 Helsinki

Demotuntien tarkemmat aikataulut varmistuvat myöhemmin! Seuraa päivitettyä ohjelmaa Helsinki-päivän sivuilta ja Lukiheron omilta sivuilta.

#helsinkipäivä #hkiseudunerilaisetoppijat
Muutokset mahdollisia.