Tapahtuman kuvaus

HEROn hallitus on päättänyt, että HEROn vuosikokous pidetään torstaina 24.9. klo 17.00

  • Vuosikokous järjestetään Teams-etäyhteydellä. Saat kutsun sähköpostiisi vuosikokouksesta. Mikäli kokoukseen osallistujalla on vaikeuksia osallistua kokoukseen omilla laitteillaan, niin hän voi olla yhteydessä toiminnanjohtajaan.
  • Yksityinen henkilö voi valtuuttaa asiamiehen käyttämään äänioikeuttaan kokouksessa.
  • Valtuutettu saa valtuuttaa toisen valtuutetun käyttämään oikeuttaan kokouksessa lain määräämällä tavalla.
  • Vuosikokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ilmoittautuminen kokoukseen. Ilmoittautumiset viimeistään 21.9.2020 klo 15.00 mennessä. Ilmoittautumiset tästä linkistä ->
  • Vuosikokoukseen osallistuvan jäsenen jäsenmaksun tulee olla maksettu. Maksut tarkistetaan kokoukseen ilmoittautumisen yhteydessä. Käteisellä maksun maksaminen ei ole mahdollista, joten tarkista jäsenmaksusi ajoissa, jos olet epävarma asiasta.
  • Valtakirja-asioissa tai jos kokoukseen osallistujalla on vaikeuksia osallistua kokoukseen omilla laitteillaan, ota yhteys toiminnanjohtajaan sähköpostitse viimeistään torstaina 17.9.2020: suvi.hiipakka@lukihero.fi 
  •  Jäsenmaksujen tarkistukset viimeistään torstaina 17.9.2020: marika.sipila@lukihero.fi 

 

Yhdistyksen hallitukseen kuuluu vuosikokouksessa valittu puheenjohtaja, jota kutsutaan myös yhdistyksen puheenjohtajaksi ja kahdeksan (8) varsinaista jäsentä sekä 2-4 varajäsentä. Sääntöjen 2 pykälässä mainittuja oppimisvaikeuksisia tulee hallituksen varsinaisista jäsenistä olla enemmistö. Hallitus valitsee keskuudestaan kaksi (2) varapuheenjohtajaa ja muut toimihenkilöt joko keskuudestaan tai ulkopuolelta. Puheenjohtaja ja hallituksen varsinaiset jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Varsinaisista jäsenistä tulee puolet erovuoroisiksi vuosittain, aluksi arvan mukaan sekä tämän jälkeen vuoron mukaan. Varajäsenet valitaan vuodeksi kerrallaan.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan HEROn toimintaan.

Toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka