Tapahtuman kuvaus

KOULUTUS: VIERAIDEN KIELTEN OPPIMISVAIKEUDET – KÄYTÄNNÖN TYÖVÄLINEITÄ KIELTENOPETUKSEEN

Koulutus on siirretty syksyltä 2021!

Perjantaina 11.2.2022 klo 9-15

Koulutuksessa käsitellään vieraan kielen eri osa-alueita, joissa opiskelijoilla on tyypillisesti vaikeuksia. Pohditaan vaikeuksien syitä sekä keinoja tukea opiskelijaa myös yleisopetuksessa. Koulutuksen painopiste on vahvasti käytännössä ja tilaisuus toteutetaan livetapahtumana.

Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 20 ilmoittautunut mukaan. Koulutuspaikka ilmoitetaan toteutuneiden osallistujien mukaan (Heron toimitilat Töölössä: Mannerheimintie 44 tai viereinen Scandic hotelli. Paikka vahvistetaan osallistujille.)

Osallistujat voivat esittää kouluttajalle kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 28.1. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Tarkista, että sähköpostisi on kirjoitettu ilmoittautumisen yhteydessä oikein. Emme pysty lähettämään vahvistusviestiä virheelliseen sähköpostiin, eikä sitä voida vahvistaa ilmoittautumiseksi.

Koulutus on maksullinen osallistujille: 100 euroa ja lasku lähetetään sähköpostitse.  Tarkistathan myös roskapostikansion, johon lasku saattaa mennä.

Koulutus on suunnattu kielten opettajille, muille opettajille  tai opettajaksi opiskeleville sekä  aiheesta kiinnostuneille.

Kouluttaja Kari Moilanen, kouluttaja ja kielten opettaja

Hinta  100 euroa

Koulutuspaikka ilmoitetaan vielä (Heron toimitilat tai viereinen hotelli)

Ilmoittautuminen: viimeistään perjantaina 28.1.20221 mennessä tämän nettisivun kautta (ilmoittautuminen-nappi). Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, mikäli koronatilanne pienentää ryhmiä. 

Lisätiedot: mari.haapaniemi@lukihero.fi