Tapahtuman kuvaus

Hei nuori!

Tule mukaan Liito-hankkeen järjestämiin, matalan kynnyksen liikunnallisiin tapahtumiin. Kesän aikana Liito-hanke järjestää lisää muita tutustumisia, innostu ja ilmoittaudu mukaan Vilhelmiinalle (yhteystiedot alla), niin pysyt ajan tasalla. Tulossa mm. yhteinen Plogging (=roskienkeruu) ja askeltsemppi, Taidekierros, Puistojamit, NYT-Liikunnan ulkotreeneihin osallistuminen.

Milloin: Maanantaina 7.6. klo 15.00 alkaen kävelemme yhdessä Töölönlahden ympäri sekä vietämme rauhallisen puistojooga-hetken.

Kenelle: nuoret, n. 15 – 29 v.

Mitä: Kävellään yhdessä tutustuen Töölönlahden reittiin ja ympäristöön. Matkan varrella etsimme paikan rauhalliselle puistojoogalle. Osallistuminen ei edellytä kokemusta joogasta.

Missä: Ryhmä kokoontuu yhdessä ennen lähtöä. Tapaamispaikka joko ulkona erikseen sovitussa paikassa tai Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO) toimistolla klo 14.45 – 15.00. Osoite: Mannerheimintie 44 A 5-6, 00260 Helsinki. Saat ohjeet ennen tapahtumapäivää.

Maanantain 7.6. tapaamispaikka: Ooppera, Helsinginkatu 58 (kuva alla), klo 14:45 – 15.00

Mitä tarvitset mukaan: Hyvät kengät ja rennot liikkumiseen ja joogaan sopivat varusteet, esim. verkkarit. Juomapullo. Sään mukainen varustus ja puistojoogaa varten esim. lämmin takki tai muu sopiva varuste. Mikäli sinulla on oma joogamatto, voit ottaa sellaisen mukaan, mutta löydämme joogamattoja lainaksi HEROlta.

Miten pääsen mukaan: Ilmoittaudu Vilhelmiinalle! Vilhelmiina laittaa kaikille mukaan ilmoittautuneille viestiä. Ilmoittautuminen ei sido sinua tässä vaiheessa mihinkään. Noudatamme osallistujamäärässä ja tapahtumassa voimassaolevia koronarajoituksia.

Ilmoittautuminen: Vilhelmiina Jokinen, vilhelmiina.jokinen@lukihero.fi tai Whatsapp/soita 050 521 3271

Hinta: Maksuton!

Ryhmän koko: Osallistujamäärä rajallinen. Noudatamme koronasuosituksia.

Mikä on Liito-hanke? Liito-hanke on Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n (HERO), Kuntoutussäätiön ja Autismiyhdistys PAUT ry:n yhteishanke erityistä tukea tarvitsevien helsinkiläisten lasten ja nuorten (n. 7 – 29 v.) harrastamisen lisäämiseksi. Lisätietoja hankkeesta: www.liikejatkuu.fi 

Muutokset mahdollisia ja niistä tiedotamme mukaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.