Tapahtuman kuvaus

KURSSI PERUTTU KUNTA-ALAN LAKON TAKIA!

Lakko järjestetään 3.–9.5.

 

 

Vanhempi-lapsi-kokkikurssi (PERUTTU)

Teemana: Piknik-eväät

Kokkikurssille voi osallistua yhdessä 7–13-vuotiaan lapsen kanssa. Kurssilla opetellaan jokaiselle hyödyllisiä ruuanlaittotaitoja. Tavoitteena on oppia uusia taitoja, tukea arjenhallintaa, luoda osallisuuden kokemus sekä tuottaa iloa tekemisen ja onnistumisten kautta. Kurssilla tehdään erilaisia herkkuja, suolaista ja makeaa piknik-koriin. Kurssi toteutetaan yhdessä Helsingin työväenopiston kanssa.

 

 

”Lakon vaikutukset kasvatukseen ja koulutukseen 3.–9.5.

Kunta-alan lakolla on laajoja vaikutuksia Helsingin kaupungin palveluihin. Lakko järjestetään 3.–9.5. Lakossa ovat työntekijäjärjestöt JUKO, JHL ja Jyty.

Lakolla on merkittävät vaikutukset kaikilla oppiasteilla: varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, lukioiden, ammatillisen koulutuksen sekä työväenopistojen toiminnan järjestämisessä Helsingissä.  Asiakasperheet, oppilaat ja opiskelijat saavat lakon aikaisista järjestelyistä toimintaohjeet.

Lakon vaikutukset työväenopistoihin

Lakko vaikuttaa myös Helsingin työväenopiston ja Arbiksen toimintaan. Lakon aikana suurin osa opetuksesta peruuntuu ja asiakaspalvelu sekä useimmat toimipisteet ovat suljettu. Osa opetuksesta voidaan kuitenkin järjestää joko etä- tai lähiopetuksena. Opettaja ilmoittaa erikseen kurssikohtaisesti, mikäli kurssilla on opetusta lakon aikana ja onko opetus lähi- vai etäopetusta.”

https://www.hel.fi/uutiset/fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/lakon-vaikutukset-kasvatukseen-ja-koulutukseen

 

 

Ilmoittautuminen on sitova kaksi viikkoa ennen ryhmän alkua.

Tämän jälkeen sinulta laskutetaan täysi osallistumismaksu.

Jos et pääse osallistumaan ryhmään, muista perua osallistumisesi sähköpostitse marika.kivilehto@lukihero.fi

Pelkkä tunnille tulematta jättäminen ei riitä perumiseksi.

Ilmoittautumisjärjestyksestä: Jos ryhmäkokoja joudutaan kevätkauden aikana pienentämään esim. koronan takia, ensisijalla ovat ensiksi ilmoittautuneet.

Muutokset ovat mahdollisia!