Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Tapahtuman kuvaus

Vieraskielisen oppijan oppimisvaikeuksien tunnistaminen

Koulutus: Vieraskielisen oppijan oppimisvaikeuksien tunnistaminen

Torstaina 3.10.2024 klo 9-16 (7h)

Paikka: HEROn toimitiloissa (Mannerheimintie 44). Yli 12 henkilön kanssa, pyrimme löytämään isommat koulutustilat lähialueelta.

LUE OHJE ENNEN ILMOITTAUTUMISTA:

1. Täytä yhteystietosi niille varattuihin kenttiin. Varmista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein. Virheellisiin sähköpostiosoitteisiin emme pysty lähettämään vahvistusviestiä, eikä niitä pystytä vahvistamaan ilmoittautumisiksi.

2. Ilmoittautumisen jälkeen voit tarkistaa, oletko saanut sähköpostiisi automaattivahvistuksen. Viestin saamisessa voi olla pieni viive. Mikäli et saanut vahvistusta sähköpostiisi, tarkista roskapostikansio. Jos vahvistusta ei löydy, ilmoittaudu uudelleen tai ole yhteyksissä: minna.evasoja@lukihero.fi  / +358447852951

3. Muut taustakysymykset ovat toimintamme rahoituksen raportointia varten.

Viimeinen ilmoittautuminen: 9.9.2024 mennessä, mutta voit liittyä mukaan myös sen jälkeen, mikäli paikkoja on.

Hinta ja lasku: 100 euroa ja lähetetään yksityishenkilöillä sähköpostitse. Mikäli jokin taho esim. koulu kustantaa osallistumisesi, lasku lähetetään verkkolaskuna ilmoittamillasi tiedoilla.

Peruutukset: tehdään sähköisesti tiistaina 9.9.2024 mennessä: minna.evasoja@lukihero.fi Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. 9.9.2024 jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 100% koulutuksen hinnasta. Voit siirtää ilmoittautumisesi toiselle henkilölle täydellä koulutuksen hinnalla.