HERO järjestää tapahtumia itse ja on mukana myös muiden järjestämissä tapahtumissa.

Lisätiedot

HERO on mukana syksyllä 2023

Lokakuussa on lukiviikko ja lukikuukausi – otsikkolinkistä lisätiedot ja HEROn ohjelma

 

Helsinki Education Week

 

Vuonna 2024 juhlitaan 30-vuotiasta HEROa!

HERO täyttää ensi vuonna 30 vuotta! Juhlavuoden suunnittelu on käynnistynyt ja tässä muutama poiminta tulevasta vuodesta.

HERO nostaa juhlavuoden aikana esiin HEROn syntymiseen ja toimintaan vaikuttaneita henkilöitä. Keräämme ensisijaisesti tarinoita!

Monesti kuulemme tarinoita siitä, kuinka HERO on vaikuttanut jonkun ihmisen elämään positiivisesti. Tarinoissa on toistunut avun saamisen tärkeys. Elämä on saattanut saada uuden suunnan esimerkiksi sen myötä, että HEROn avun jälkeen on rohkaistunut hakemaan opiskelupaikkaa ja löytänyt sitä kautta uuden suunnan elämässään. Tarinoita on yhtä monta kuin on ihmisiä, joten jokaisella on omanlaisensa tarina.

Onko Sinulla HEROon liittyvä tarina, jonka haluaisit kertoa muille? Saako sinulle lähettää haastattelukysymykset tai saako sinua haastatella tulevan juhlavuoden artikkeleihin?

Tarinoita tullaan julkaisemaan vuoden 2024 aikana sekä HEROn www-sivuilla, uutiskirjeissä sekä poimintoina some-kanavissamme. Tarinoista julkaistaan myös koottu versio (esim. pdf-julkaisu, painettu versio). HERO pidättää oikeuden muokata tekstejä tai olla julkaisematta niitä. Juhlavuoteen valituista tarinoista ollaan yhteydessä tarinan kirjoittajaan / haastateltavaan ennen julkaisua.

Alla olevasta painikkeesta löydät lomakkeen, jolla voit:

  • ilmoittautua mukaan haastateltavaksi
  • kirjoittaa itse oman tarinasi, jonka haluat antaa HEROn juhlavuoden tarinoiksi.

HEROn juhlavuoden tarinat-lomake

Tiedustelut ja lisätiedot: Järjestökoordinaattori Marika Sipilä, marika.sipila@lukihero.fi tai puhelimitse ma-ke numeroon 050 5276 977 / Marika Sipilä

 

HERO on mukana myös

  • Educa-messuilla 2024. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

 

Tiedustelut: Järjestökoordinaattori Marika Sipilä, marika.sipila@lukihero.fi

Muutokset mahdollisia. HERO tiedottaa oman ohjelmansa muutoksista omilla nettisivuillaan, muut ohjelman järjestäjät omissa kanavissaan.