Harrasteryhmät on suunnattu oppimisvaikeuksisille, mutta osallistumisen edellytyksenä ei ole diagnoosi. Riittää että on kokemus haasteellisesta ryhmätoiminnasta tai oppimisen haasteista.

Lisätiedot

Harrastetoiminta

Harrasteryhmät ovat suunnattu henkilöille, joilla on oppimisvaikeuksia tai kokevat että heillä on oppimisvaikeuksia. Ryhmät ovat pienryhmiä ja etenevät rauhallisesti. Osallistuminen toimintaan edellyttää kykyä olla ja toimia ryhmässä.

Jos osallistuja tarvitsee enemmän tukea ja osallistujalla on määrätty avustaja, voi osallistua oman henkilökohtaisen avustajan tai lähihenkilön kanssa. Emme veloita maksua avustajasta/lähihenkilöstä. Edellytämme, että avustaja/lähihenkilö osallistuu myös toimintaan.

Harrasteryhmien osalta tehdään yhteistyötä mm. Helsingin kaupungin liikuntatoimen ja Helsingin työväenopiston ja Opintokeskus Siviksen kanssa. Harrasteryhmissä muutokset ovat mahdollisia.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislinkit löytyvät kunkin harrasteryhmän tapahtuman/kuvauksen kohdalta.

 

Ilmoittautuminen on sitova kaksi viikkoa ennen ryhmän alkua. Tämän jälkeen sinulta laskutetaan täysi osallistumismaksu.

Ryhmä toteutuu, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi (6-7 henkilöä tai 5 paria). Ryhmän toteutuminen ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Jos et pääse osallistumaan ryhmään, muista perua osallistumisesi sähköpostitse tai puhelimitse (marika.kivilehto@lukihero.fi  tai 040 5474 687). Pelkkä tunnille tulematta jättäminen ei riitä perumiseksi.

Muutokset ovat mahdollisia!

 

Lisätietoja
Vapaa-ajan ja vapaaehtoistyön koordinaattori:
Marika Kivilehto, 040 5474 687, marika.kivilehto(at)lukihero.fi