Harrasteryhmät on suunnattu oppimisvaikeuksisille, mutta osallistumisen edellytyksenä ei ole diagnoosi. Riittää että on kokemus haasteellisesta ryhmätoiminnasta tai oppimisen haasteista. Ryhmät ovat pieniä ja etenevät rauhallisesti.

Lisätiedot

HERO laittaa rumpuryhmän toistaiseksi tauolle 30.4.2021 saakka ja yhteistyössä järjestettävät harrasteryhmät lopetetaan kevään osalta

(Päivitetty 30.3.2021)

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 24.3.2021, että alueella voimassa olevia yksityistilaisuuksiin, harrastustoimintaan, julkisten tilojen käyttöön ja etätyöhön liittyviä rajoituksia ja suosituksia jatketaan 30.4.2021 saakka. Linjaukset on tehty epidemiologiseen tilannekuvaan perustuen ja kokonaisarviointia käyttäen. Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi myös Kauniainen seuraa koordinaatioryhmän linjaamia rajoituksia ja suosituksia.

HEROn yhteistyössä järjestettävät harrasteryhmät, jotka ovat lopetettu 30.3.2021 alkaen

  • Pallo haltuun-ryhmä
  • Luisteluryhmä
  • Boffausryhmä

 

 

HERO laittaa kaikki harrasteryhmät toistaiseksi tauolle 31.3.2021 saakka

HERO 25.2.2021 laittoi kaikki harrasteryhmänsä toistaiseksi tauolle Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti koronan takia ajalle 25.2.-14.3.2021. HERO jatkaa harrasteryhmiensä taukoa 31.3.2021 saakka.

Helsingin kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa on ollut 1.3.2021 alkaen sallittua järjestää ainoastaan vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa. Lisätietoja Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksestä löydät täältä. 

Rajoitus koskee harrastustoimintaa sisäliikuntatiloissa, uimahalleissa, ulkokentillä ja koulujen liikuntasaleissa 31.3.2021 saakka. Kaikki lasten harrastus- ja toimintamuodot on toteutettava ilman lähikontakteja.  

HERO järjestää Helsingin kaupungin liikuntatoimen kanssa yhteistyössä harrasteryhmiä, joita pidetään kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa. Osassa ryhmistämme on harrastajia, jotka ovat syntyneet ennen vuotta 2008, ja joissakin ryhmissä ei voida välttää lähikontaktia. Näin ollen HERO jatkaa harrasteryhmiensä taukoa 31.3.2021 saakka.

”Harrastustoiminnassa kaikki harjoitus- ja toimintamuodot tulee toteuttaa siten, että lähikontakteja ei synny (riippumatta ryhmäkoosta). Lähikontaktilla tarkoitetaan ihmisten oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia toisiinsa.”  

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

 

 

 

TIEDOKSI,

PERUTUT KEVÄÄN HARRASTERYHMÄT 2021

Olemme peruuttaneet seuraavat harrasteryhmät kevään osalta:

  • Sanataide 4-6-vuotiaille (verkossa)
  • Lasten tanssi -ja temppuryhmä
  • Perhetaekwondo
  • Pallo haltuun-ryhmä (30.3. alkaen)
  • Luisteluryhmä (30.3. alkaen)
  • Boffausryhmä (30.3. alkaen)

 

Pyrimme järjestämään yllä olevat harrasteryhmät syksyllä 2021.

Lisätietoja: marika.kivilehto@lukihero.fi tai 040 5474 687

Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO), Vilhonkatu 4 B 13, 00100 Helsinki

 

 

HEROn jäsenenä saat alennusta harrasteryhmistä. Alennus ei koske kaikkia yhteistyössä muiden tahojen kanssa järjestettyjä ryhmiä.

HEROn jäseneksi pääset liittymään tästä

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislinkit löytyvät kunkin harrasteryhmän tapahtuman/kuvauksen kohdalta.

Ilmoittautuminen on sitova kaksi viikkoa ennen ryhmän alkua. Tämän jälkeen sinulta laskutetaan täysi osallistumismaksu.

Ryhmä toteutuu, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi (6-7 henkilöä tai 5 paria). Ryhmän toteutuminen ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Jos et pääse osallistumaan ryhmään, muista perua osallistumisesi sähköpostitse tai puhelimitse (marika.kivilehto@lukihero.fi  tai 040 5474 687. Pelkkä tunnille tulematta jättäminen ei riitä perumiseksi.

Huomaathan, että ilmoittautuessasi jäsenetuhintaan oikeuttavaan ryhmään, jäsenyytesi tulee olla voimassa ja jäsenyys tulee olla henkilökohtainen. Jäsenetua ei voi käyttää takautuvasti.