Harrasteryhmät on suunnattu oppimisvaikeuksia kokeville. Osallistumisen edellytyksenä ryhmiin ei ole diagnoosi. Riittää että on kokemus haasteellisesta ryhmätoiminnasta tai oppimisen haasteista.

Lisätiedot

Harrastetoiminta

Harrasteryhmät ovat suunnattu henkilöille, joilla on oppimisvaikeuksia tai kokevat että heillä on oppimisvaikeuksia. Ryhmät ovat pienryhmiä ja etenevät rauhallisesti. Osallistuminen toimintaan edellyttää kykyä olla ja toimia ryhmässä.

Jos osallistuja tarvitsee enemmän tukea ja osallistujalla on määrätty avustaja, voi osallistua oman henkilökohtaisen avustajan tai lähihenkilön kanssa. Emme veloita maksua avustajasta/lähihenkilöstä. Edellytämme, että avustaja/lähihenkilö osallistuu myös toimintaan.

Harrasteryhmien osalta tehdään yhteistyötä mm. Helsingin kaupungin liikuntatoimen ja Helsingin työväenopiston ja Opintokeskus Siviksen kanssa. Harrasteryhmissä muutokset ovat mahdollisia.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislinkit löytyvät kunkin harrasteryhmän tapahtuman/kuvauksen kohdalta.

Ilmoittautuminen on sitova kaksi viikkoa ennen ryhmän alkua. Tämän jälkeen sinulta laskutetaan täysi osallistumismaksu.

HUOM!
Ryhmä toteutetaan, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi (6–7 henkilöä tai 4 paria). Ryhmän toteutuminen ilmoitetaan sähköpostitse.

Mikäli haluat peruuttaa ryhmään osallistumisen ilmoittautumisen jälkeen:

  • maksuton peruutus 14 vuorokautta (kaksi viikkoa) ennen ryhmän aloitusta.
  • mikäli peruutat osallistumisen ryhmään alle 14 vuorokautta ennen ryhmän aloitusta, laskutamme täyden osallistumismaksun. Voit halutessasi siirtää osallistumisoikeuden toiselle henkilölle, mutta siitä pitää ilmoittaa viipymättä.
  • Jos et pääse osallistumaan ryhmään, muista perua osallistumisesi sähköpostitse tai puhelimitse (marika.kivilehto@lukihero.fi tai 040 5474 687). Pelkkä tunnille tulematta jättäminen ei riitä perumiseksi.

 

Muutokset harrasteryhmissä ovat mahdollisia!

 

Lisätietoja
Vapaa-ajan ja vapaaehtoistyön koordinaattori:
Marika Kivilehto, 040 5474 687, marika.kivilehto(at)lukihero.fi