Liity jäseneksi

 

Herolla on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ja kuka tahansa voi liittyä HEROn jäseneksi: erilaiset oppijat; vanhemmat ja muut läheiset; kaikki ammattilaiset, jotka toimivat erilaisten oppijoiden kanssa; yhdistykset, oppilaitokset, yritykset.

Heron jäsenenä tuet toimintaamme ja saat jäsenetuja. Jäseneksi voi ilmoittautua yli 15-vuotias henkilö. Jäsenyys on henkilökohtainen, mutta jäsenlaskun maksaja voi olla eri henkilö (esim. yli 15-vuotiaan jäsenen jäsenmaksun maksajana voi toimia huoltaja).

Jäsenenä pääset mukaan vaikuttamaan toimintaamme! HEROn vuosikokouskutsu koskee kaikkia jäseniä. Seuraava vuosikokous järjestetään keväällä 2022 ja tiedotamme vuosikokouksesta nettisivuillamme, Helsingin sanomien ilmoituksella sekä kaikissa muissa mahdollisissa kanavissamme vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta.

Varmistakaa yhteisöllenne koulutuksellisia etuja yhteisöjäsenpaketeistamme!

 

Ajankohtaista juuri nyt

Hyvä HEROn jäsen!

Vuoden 2021 osalta mennään jo kohti joulua ja vuoden vaihdetta.

Muutama tärkeä ja ajankohtainen asia kaikille jäsenillemme. Keräämme marraskuussa palautetta jäsentoiminnastamme. Kyselyn avulla arvioimme ja kehitämme toimintaamme. Lisäksi HEROn jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa toimintamme antamalla ehdotuksensa HEROn Lukukummiksi vuodelle 2022.  Jäsenkyselyyn ja Lukukummin ehdotukseen voi osallistua 30.11.2021 asti. Pyydämme jäseniä päivittämään myös yhteystietonsa, mikäli niissä on tapahtunut muutoksia.

Lue lisää artikkelistamme: Tärkeää tietoa HEROn jäsenille: päivitä yhteystietosi, ehdota Lukukummia vuodelle 2022 ja osallistu Jäsenkyselyyn

Liity jäseneksi

Jäsenedut

  • Maksuton DigiLukiseula (ei-jäsenille 25€). Osallistuaksesi jäsenenä maksuttomaan DigiLukiseulaan, tulee jäsenmaksusi olla maksettu.  Mikäli olet uusi jäsen tai vasta liittymässä jäseneksi ennen DigiLukiseulaa, voit olla yhteydessä järjestökoordinaattori Marika Sipilään (marika.sipila@lukihero.fi) tarkistaaksesi jäsenyyden tilanteen ennen DigiLukiseulaan ilmoittautumistasi.
  • DigiLukiseula on digitaalinen seulontamenetelmä lukemisen ja kirjoittamisen taitojen arviointiin nuorille ja aikuisille. Testillä voi saada alustavan ja suuntaa-antavan tiedon siitä, onko kyseessä lukivaikeus vai ei. Testistä saa palautteen. Huom. Palaute ei ole lukilausunto eikä sitä voi käyttää virallisena lukitodistuksena. Loppuvuodesta 2021  lukiseuloja on mahdollista järjestää vielä erikseen sovittuina ajankohtina marraskuun aikana. Ota yhteyttä ajan sopimiseksi: Aija Lund, aija.lund@lukihero.fi

 

  • 2 HERO-lehteä vuoden aikana. HERO-lehti toimitetaan sähköisesti ja siinä kerrotaan HEROn toiminnasta, esim. kevään / syksyn ajankohtaiset asiat. Syksyn HERO-lehti on ilmestynyt 9.8.2021.

 

  • Jäsenetuhinnat HEROn kursseista ja harrasteryhmistä! Tarkista kurssien ja harrasteryhmien kohdalta voimassaoleva jäsenetuhinta. Huomaathan, että ilmoittautuessasi jäsenetuhintaan oikeuttavaan ryhmään, jäsenyytesi tulee olla voimassa. Jäsenmaksun tulee olla myös maksettuna. Jäsenetua ei voi käyttää takautuvasti. Jäsenedun voi hyödyntää perheenjäsenelle alle 15-vuotiaiden osalta eli esim. huoltajan ollessa jäsen, hän voi ilmoittaa alle 15-vuotiaan lapsen jäsenetuun oikeuttavaan ryhmään. Yli 15-vuotiaiden osalta jäsenyys on henkilökohtainen eli jäsenetuun oikeuttavaan kurssin/ryhmän osalta tulisi jäsenyys olla voimassa henkilökohtaisesti.

 

  • Vaihtuvia etuja esim. yhteistyökumppaneiltamme. Toistaiseksi voimassaolevana jäsenetuna Early Learning Oy:n Ellinkauppa tarjoaa jäsenedun HEROn jäsenille. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi 1.3.21 alkaen (jäsenedun päättymisestä tiedotetaan uutiskirjeessä sekä lukihero.fi -jäsenosiossa) . Jäsenetusi on 6% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jäsenetu ei koske kumppanituotteita eikä tarjoushintaisia tuotteita. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi osoitteessa ellinkauppa.fi ja edun saat kuponkikoodilla HEROELLI
  • Pääset Ellinkauppaan tästä linkistä-> 

 

  •  HEROn jäsenetuihin kuulunut, Erilaisten oppijoiden liiton julkaisema LukSitko-lehti ilmestyy 2021 alkaen vain verkkolehtenä. Pääset lukemaan LukSitko-verkkolehteä tästä linkistä ->
  • Mikäli toivot saavasi lehden edelleen postitse kotiisi, löydät toimintaohjeet tästä jäsentiedotteesta  Jäsentiedote_02_2021

HERO-lehti 2 krt/vuodessa

Maksuton lukiseula

Jäsenetuhinnat HEROn kursseista ja harrasteryhmistä

Jäsentapahtumat ja vaihtuvat jäsenedut

Tietoa jäsenyydestä: jäsenmaksut, jäsenyyden peruutus

Tietoa jäsenyydestä

Jäsenmaksut 2021

HEROn jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. Jäsenmaksu päätetään vuosikokouksessa ja vuonna 2021 jäsenmaksut ovat seuraavat:
– henkilöjäsen 25€
– henkilöjäsen 15€/ eturyhmät: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 15€. Varaudu todistamaan oikeutesi edullisempaan jäsenmaksuluokkaan pyydettäessä, esim. opiskelijakortti.
– kannatusjäsen 50€ (tuet toimintaamme, ei jäsenetuja)
– yhteisöjäsen 1/ 300€ tai yhteisöjäsen 2/ 1000€. Yhteisöjäsen-vaihtoehdot sisältävät koulutuksellisia etuja yhteisöllesi – kysy näistä vaihtoehdoista lisää: marika.sipila@lukihero.fi

 

Jäsenlaskutus ja jäsenrekisterin ylläpito

Jäsenmaksun lasku lähetetään sähköpostitse Membook-järjestelmän kautta. Laskutamme jäsenmaksut sähköpostitse, mutta halutessasi saat jäsenlaskun myös paperisena tai verkkolaskuna.

Jäsenrekisteriä ylläpidetään Membook-järjestelmässä. Membook-järjestelmässä voit myös itse ylläpitää ja päivittää yhteystietojasi. Saat jäsenlaskun yhteydessä linkin Membook-järjestelmään.

Jatkossa pyrimme viestimään ja hoitamaan laskutuksen pääosin sähköpostitse, ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteesi jäsenasioista vastaavalle Marika Sipilälle: marika.sipila@lukihero.fi

Jäsenyyden peruminen

Jäsen voi perua jäsenyytensä ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle sähköpostitse: marika.sipila@lukihero.fi tai (kirjeitse: Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO), Jäsenasiat / Marika Sipilä, Mannerheimintie 44 A 5-6, 00260 Helsinki). Jäsenyyden peruutus onnistuu myös Membook-järjestelmässä, kun olet kirjautuneena jäseneksi. Jäsenyyden peruutuksia ei oteta vastaan puhelimitse.

Huomaathan, että jäsenlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan jäsenyyden peruutus tulee tehdä henkilökohtaisesti. Jäsenlaskut lähetetään voimassa olevaan jäsenrekisteriin, joten laskun saatuasi peruutus tulee voimaan seuraavaa jäsenkautta koskien eli vuotta 2022. Jäsenyys on jatkuva ja uudistuu automaattisesti ilman peruutusta.

 

Liity jäseneksi täyttämällä jäseneksi liittymislomake, jonka löydät alla olevasta painikkeesta.

Liity jäseneksi