Liity jäseneksi / ajankohtaista: Jäsenilta 31.5. klo 16-18

Kutsu jäseniltaan – tervetuloa jäsenet ja HEROn jäsenyydestä kiinnostuneet!

Aika: ti 31.5. klo 16.00-18.00

Paikka: HERO, Mannerheimintie 44 A 5-6 (3.kerros), 00260 Helsinki

Ohjelmassa vapaamuotoista tutustumista HEROon, sekä tiloihin että toimintaan!

 • Jäsenenä voit ottaa mukaan ystäväsi, joka on kiinnostunut HEROn toiminnasta. Tulkaa yhdessä tutustumaan tiloihin ja toimintaamme.
 • Kaikille jäseneksi paikan päällä liittyville: liittymislahja!
 • Jaossa paikan päällä kaikille jäsenille mm. LukSitko-lehtiä, HERO-kynä.
 • Kahvi/teetarjoilu
 • HEROn kierrätyskirjojen lukuhylly – tule ja nappaa lukemista maksutta mukaasi. Voit myös tuoda kierrätyskirjoja eteenpäin jaettavaksi HEROn lukuhyllylle!
 • Päivitä jäsentietosi ajan tasalle tai kerro kehitysideasi jäsentoiminnasta – HEROn järjestökoordinaattori Marika Sipilä tavattavissa.
 • Tule ja juttele oppimisesta HEROn erityisopetuksen asiantuntija Piia Uotilan kanssa – saat tietoa lukivaikeuksista sekä erilaisista lukemista ja kirjoittamista helpottavista apuvälineistä. Voit myös tutustua erilaisiin tabletille tai tietokoneelle ladattaviin oppimispeleihin.

Tule ja kerro toiveesi seuraavalle toimintakaudelle. HEROn työntekijät tavattavissa, mm.

 • Marika Kivilehto: harrasteryhmät, vapaaehtois- ja vertaistoiminta
 • Mari Haapaniemi: kurssit, koulutukset ja yleisötilaisuudet
 • Marika Lius: nuorten toiminta.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian – osallistujamäärä rajallinen! Ilmoittaudu etukäteen joko oheisen linkin kautta tai laittamalla sähköpostia: marika.sipila@lukihero.fi

Ilmoittautuminen HEROn jäseniltaan

 

Tietoa HEROn jäsenyydestä:

HEROlla on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ja kuka tahansa voi liittyä HEROn jäseneksi: erilaiset oppijat; vanhemmat ja muut läheiset; kaikki ammattilaiset, jotka toimivat erilaisten oppijoiden kanssa; yhdistykset, oppilaitokset, yritykset.

HERon jäsenenä tuet toimintaamme ja saat jäsenetuja. Jäsentuotoilla rahoitamme perustoimintaamme, järjestämme maksuttomia yleisötilaisuuksia ja tarjoamme jäsenille maksuttomia lukiseuloja.

Jäseneksi voi ilmoittautua yli 15-vuotias henkilö. Jäsenyys on henkilökohtainen, mutta jäsenlaskun maksaja voi olla eri henkilö (esim. yli 15-vuotiaan jäsenen jäsenmaksun maksajana voi toimia huoltaja).

Jäsenasioista on julkaistu kattava artikkeli: Tietoa HEROn jäsenyydestä – kysymyksiä ja vastauksia 

 

UUTTA – henkilökohtainen palvelu jäsenasioissa sinulle sopivana ajankohtana

Haluaisitko hoitaa jäsenasiasi henkilökohtaisesti? Liittyä jäseneksi tai päivittää muuttuneet yhteystietosi. Tai haluatko tulla tutustumaan HEROn Mannerheimintien toimistoon ja kuulla lisää toiminnastamme ja jäseneduistasi? Huomaa, että jäsenlaskun käteisellä maksaminen ei ole mahdollista toimistotapaamisella.

Ota yhteyttä sopiaksesi henkilökohtaisen jäsenpalveluaikasi. Ajat mahdollisia arkisin ma-to. Tapaaminen HEROn toimistolla: Mannerheimintie 44 A 5-6, 00260 Helsinki.

Ajanvaraus: Marika Sipilä, järjestökoordinaattori

sähköpostitse: marika.sipila@lukihero.fi

puhelimitse (ma-to klo 10-15): 050 5276 977

 

Liity jäseneksi

Jäsenedut

 • Maksuton DigiLukiseula (ei-jäsenille 25€). Osallistuaksesi jäsenenä maksuttomaan DigiLukiseulaan, tulee jäsenmaksusi olla maksettu.  Mikäli olet uusi jäsen tai vasta liittymässä jäseneksi ennen DigiLukiseulaa, voit olla yhteydessä järjestökoordinaattori Marika Sipilään (marika.sipila@lukihero.fi) tarkistaaksesi jäsenyyden tilanteen ennen DigiLukiseulaan ilmoittautumistasi.
 • DigiLukiseula on digitaalinen seulontamenetelmä lukemisen ja kirjoittamisen taitojen arviointiin nuorille ja aikuisille. Testillä voi saada alustavan ja suuntaa-antavan tiedon siitä, onko kyseessä lukivaikeus vai ei. Testistä saa palautteen. Huom. Palaute ei ole lukilausunto eikä sitä voi käyttää virallisena lukitodistuksena.
 • Vuoden 2022 DigiLukiseulojen ajankohdat löydät täältä: HEROn Lukiseulat
 • 2 HERO-lehteä vuoden aikana. HERO-lehti toimitetaan sähköisesti ja siinä kerrotaan HEROn toiminnasta, esim. kevään / syksyn ajankohtaiset asiat. Seuraava HERO-lehti ilmestyy elokuussa 2022. Tammikuussa ilmestyneen HERO-lehden löydät tästä artikkelista: HERO-lehti 1/2022

 

 • Jäsenetuhinnat HEROn kursseista ja harrasteryhmistä! Tarkista kurssien ja harrasteryhmien kohdalta voimassaoleva jäsenetuhinta. Huomaathan, että ilmoittautuessasi jäsenetuhintaan oikeuttavaan ryhmään, jäsenyytesi tulee olla voimassa. Jäsenmaksut tarkistetaan viimeistään maksullisten kurssien/ryhmien laskutusvaiheessa ja jäsenmaksun tulee olla maksettuna. Jäsenetua ei voi käyttää takautuvasti. Jäsenedun voi hyödyntää perheenjäsenelle alle 15-vuotiaiden osalta eli esim. huoltajan ollessa jäsen, hän voi ilmoittaa alle 15-vuotiaan lapsen jäsenetuun oikeuttavaan ryhmään. Yli 15-vuotiaiden osalta jäsenyys on henkilökohtainen eli jäsenetuun oikeuttavaan kurssin/ryhmän osalta tulisi jäsenyys olla voimassa henkilökohtaisesti.

 

 • Vaihtuvia etuja esim. yhteistyökumppaneiltamme. Toistaiseksi voimassaolevana jäsenetuna Early Learning Oy:n Ellinkauppa tarjoaa jäsenedun HEROn jäsenille. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi  (jäsenedun päättymisestä tiedotetaan uutiskirjeessä sekä lukihero.fi -jäsenosiossa) . Jäsenetusi on 6% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jäsenetu ei koske kumppanituotteita eikä tarjoushintaisia tuotteita. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi osoitteessa ellinkauppa.fi ja edun saat kuponkikoodilla HEROELLI
 • Pääset Ellinkauppaan tästä linkistä-> 
 • UUTTA: HEROn jäsenet saavat Erilaisten oppijoiden liiton jäsenjärjestöille tarjoamat edut. Lue lisää eduista täältä: Erilaisten oppijoiden liiton jäsenedut HEROn jäsenille
 •  HEROn jäsenetuihin kuulunut, Erilaisten oppijoiden liiton julkaisema LukSitko-lehti ilmestyy 2021 alkaen vain verkkolehtenä. Pääset lukemaan LukSitko-verkkolehteä tästä linkistä ->

Tietoa jäsenyydestä: jäsenmaksut, jäsenyyden peruutus

Tietoa jäsenyydestä

Jäsenmaksut 2022

HEROn jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. Jäsenmaksu päätetään vuosikokouksessa ja vuonna 2022 jäsenmaksut ovat seuraavat:
– henkilöjäsen 25€
– henkilöjäsen 15€/ eturyhmät: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 15€. Varaudu todistamaan oikeutesi edullisempaan jäsenmaksuluokkaan pyydettäessä, esim. opiskelijakortti.
– kannatusjäsen 50€ (tuet toimintaamme, ei jäsenetuja). Kannatusjäsenenä voi olla yksityishenkilö tai yhteisö.
– yhteisöjäsen 1/ 300€ tai yhteisöjäsen 2/ 1000€. Yhteisöjäsen-vaihtoehdot sisältävät koulutuksellisia etuja yhteisöllesi – kysy näistä vaihtoehdoista lisää: marika.sipila@lukihero.fi

 

Jäsenlaskutus ja jäsenrekisterin ylläpito

Jäsenmaksun lasku lähetetään sähköpostitse Membook-järjestelmän kautta. Laskutamme jäsenmaksut sähköpostitse, mutta halutessasi saat jäsenlaskun myös paperisena tai verkkolaskuna.

Jäsenrekisteriä ylläpidetään Membook-järjestelmässä. Membook-järjestelmässä voit myös itse ylläpitää ja päivittää yhteystietojasi. Saat jäsenlaskun yhteydessä linkin Membook-järjestelmään.

Jatkossa pyrimme viestimään ja hoitamaan laskutuksen pääosin sähköpostitse, ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteesi jäsenasioista vastaavalle Marika Sipilälle: marika.sipila@lukihero.fi

Jäsenyyden peruminen

Jäsen voi perua jäsenyytensä ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle sähköpostitse: marika.sipila@lukihero.fi tai (kirjeitse: Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO), Jäsenasiat / Marika Sipilä, Mannerheimintie 44 A 5-6, 00260 Helsinki). Jäsenyyden peruutus onnistuu myös Membook-järjestelmässä, kun olet kirjautuneena jäseneksi. Jäsenyyden peruutuksia ei oteta vastaan puhelimitse.

Huomaathan, että jäsenlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan jäsenyyden peruutus tulee tehdä henkilökohtaisesti. Jäsenlaskut lähetetään voimassa olevaan jäsenrekisteriin, joten laskun saatuasi peruutus tulee voimaan seuraavaa jäsenkautta koskien eli vuotta 2023. Jäsenyys on jatkuva ja uudistuu automaattisesti ilman peruutusta.

 

Liity jäseneksi täyttämällä jäseneksi liittymislomake, jonka löydät alla olevasta painikkeesta.

Liity jäseneksi