Liity jäseneksi

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Tietoa HEROn jäsenyydestä:

HEROlla on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ja kuka tahansa voi liittyä HEROn jäseneksi: erilaiset oppijat; vanhemmat ja muut läheiset; kaikki ammattilaiset, jotka toimivat erilaisten oppijoiden kanssa; yhdistykset, oppilaitokset, yritykset.

HERon jäsenenä tuet toimintaamme ja saat jäsenetuja.

Jäseneksi voi ilmoittautua yli 15-vuotias henkilö. Jäsenyys on henkilökohtainen, mutta jäsenlaskun maksaja voi olla eri henkilö (esim. yli 15-vuotiaan jäsenen jäsenmaksun maksajana voi toimia huoltaja).

Miten jäseneksi liitytään?

 • Täyttämällä alla olevasta Liity jäseneksi -linkistä liittymislomake. Liittymislomake ohjaa sinut suoraan Membookissa ylläpidettävään jäsenrekisteriimme.
 • Sovi tapaaminen HEROn toimistolle jäsenasioista vastaavan järjestökoordinaattori Marika Sipilän kanssa. Voit liittyä jäseneksi myös toimistolla henkilökohtaisessa tapaamisessa. Samalla kuulet jäsenyyteen liittyvistä asioista ja sinulla on tilaisuus kysyä jäsenyydestä. Ole yhteydessä ajan sopimiseksi joko sähköpostitse: marika.sipila@lukihero.fi tai puhelimitse 050 5276 977 / tavoitettavissa ma-ke klo 10-15.

 

AJANKOHTAISTA:

Jäseninfot sähköpostitse – tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla

HEROn kuukausittain lähetettävä uutiskirje on tärkeä tiedotteemme ajankohtaisista toiminnoistamme. Uutiskirje sisältää aina myös jäsenosion, jossa on jäseniä koskevat ajankohtaiset asiat. Pääset tilaamaan uutiskirjeen tästä linkistä: Tilaa HEROn uutiskirje 

Mikäli et halua tilata uutiskirjettämme, lähetämme sähköpostitse Jäseninfon muutaman kerran vuodessa tärkeimmistä ajankohtaisista jäseniä koskevista asioistamme. Jäseninfo lähetetään niille jäsenille, joiden ajantasainen sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme.

Jäsenet, joiden sähköpostiosoitetta ei löydy, saavat vuoden ensimmäisen jäsenlaskun mukana laskuliitteen, johon on koottu ajankohtaiset asiat. Mikäli et ole saanut mitään jäseninfoa, ota yhteyttä järjestökoordinaattori Marika Sipilään asian selvittämiseksi: marika.sipila@lukihero.fi tai puhelimitse ma-ke 050 5276 977.

Jäsenasioista on julkaistu kattava artikkeli: Tietoa HEROn jäsenyydestä – kysymyksiä ja vastauksia 

Liity jäseneksi

Jäsenedut

 • 2 HERO-lehteä vuoden aikana. HERO-lehti toimitetaan sähköisesti ja siinä kerrotaan HEROn toiminnasta, esim. kevään / syksyn ajankohtaiset asiat. Seuraava HERO-lehti ilmestyy elokuussa ja se lähetetään sekä uutiskirjeen mukana että sähköpostitse niille jäsenille, kenen sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme.
 • Jäsenetuhinnat osasta HEROn maksullisista toiminnoista. Huomaathan, että ilmoittautuessasi jäsenetuhintaan oikeuttavaan ryhmään, jäsenyytesi tulee olla voimassa. Jäsenmaksut tarkistetaan viimeistään maksullisten kurssien/ryhmien laskutusvaiheessa ja jäsenmaksun tulee olla maksettuna. Jäsenetua ei voi käyttää takautuvasti. Jäsenedun voi hyödyntää perheenjäsenelle alle 15-vuotiaiden osalta eli esim. huoltajan ollessa jäsen, hän voi ilmoittaa alle 15-vuotiaan lapsen jäsenetuun oikeuttavaan ryhmään. Yli 15-vuotiaiden osalta jäsenyys on henkilökohtainen eli jäsenetuun oikeuttavaan kurssin/ryhmän osalta tulisi jäsenyys olla voimassa henkilökohtaisesti.
 • Vaihtuvia etuja esim. yhteistyökumppaneiltamme. Toistaiseksi voimassaolevana jäsenetuna Early Learning Oy:n Ellinkauppa tarjoaa jäsenedun HEROn jäsenille. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi  (jäsenedun päättymisestä tiedotetaan uutiskirjeessä sekä lukihero.fi -jäsenosiossa) . Jäsenetusi on 6% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jäsenetu ei koske kumppanituotteita eikä tarjoushintaisia tuotteita. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi osoitteessa ellinkauppa.fi ja edun saat kuponkikoodilla HEROELLI
 • Pääset Ellinkauppaan tästä linkistä-> 
 • HEROn jäsenet saavat Erilaisten oppijoiden liiton jäsenjärjestöille tarjoamat edut.
  • Vuoden 2023 aikana jäseneksi liittyneet saavat kertaluonteisen uuden jäsenen liittymislahjan: lukikalvon ja -viivaimen (arvo 8€). Edun saadaksesi jäsenmaksun tulee olla maksettu.
  • Kaikille jäsenille MyDyslexia-verkkokaupasta maksuton webinaari: Konkreettiset vinkit oppimisvaikeuksiin. Lisäksi -10% alennus tuotteista: matikkapeli, magneettipallotaulu ja vokaalilotto. Etu Scandic -ja Hilton-hotelleista.
  • Lue lisää eduista täältä: Erilaisten oppijoiden liiton jäsenedut HEROn jäsenille

 

Tietoa jäsenyydestä: jäsenmaksut, jäsenyyden peruutus

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Tietoa jäsenyydestä

Jäsenmaksut 2023

HEROn jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. Jäsenmaksu päätetään vuosikokouksessa ja vuonna 2023 jäsenmaksut ovat seuraavat:
– henkilöjäsen 25€
– henkilöjäsen 15€/ eturyhmät: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 15€. Varaudu todistamaan oikeutesi edullisempaan jäsenmaksuluokkaan pyydettäessä, esim. opiskelijakortti.
– kannatusjäsen 50€ (tuet toimintaamme, ei jäsenetuja). Kannatusjäsenenä voi olla yksityishenkilö tai yhteisö.
– yhteisöjäsen 1/ 300€ tai yhteisöjäsen 2/ 1000€. Yhteisöjäsen-vaihtoehdot sisältävät koulutuksellisia etuja yhteisöllesi – kysy näistä vaihtoehdoista lisää: marika.sipila@lukihero.fi

 

Jäsenlaskutus ja jäsenrekisterin ylläpito

Jäsenmaksun lasku lähetetään sähköpostitse Membook-järjestelmän kautta. Laskutamme jäsenmaksut sähköpostitse, mutta halutessasi saat jäsenlaskun myös paperisena tai verkkolaskuna. Vuoden 2023 jäsenlaskut lähetetään helmikuusta alkaen.

Jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain eli jäsenyys uusiutuu automaattisesti ilman erillistä peruutusta.

Jäsenrekisteriä ylläpidetään Membook-järjestelmässä. Membook-järjestelmässä voit myös itse ylläpitää ja päivittää yhteystietojasi. Saat jäsenlaskun yhteydessä linkin Membook-järjestelmään.

Jatkossa pyrimme viestimään ja hoitamaan laskutuksen pääosin sähköpostitse, ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteesi jäsenasioista vastaavalle Marika Sipilälle: marika.sipila@lukihero.fi

Jäsenyyden peruminen

Jäsen voi perua jäsenyytensä ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle sähköpostitse: marika.sipila@lukihero.fi tai (kirjeitse: Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO), Jäsenasiat / Marika Sipilä, Mannerheimintie 44 A 5-6, 00260 Helsinki). Jäsenyyden peruutus onnistuu myös Membook-järjestelmässä, kun olet kirjautuneena jäseneksi. Jäsenyyden peruutuksia ei oteta vastaan puhelimitse.

Huomaathan, että jäsenlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan jäsenyyden peruutus tulee tehdä henkilökohtaisesti. Jäsenlaskut lähetetään voimassa olevaan jäsenrekisteriin, joten vuoden 2023 laskun saatuasi peruutus tulee voimaan seuraavaa jäsenkautta koskien eli vuotta 2024. Jäsenyys on jatkuva ja uudistuu automaattisesti ilman peruutusta.

 

Yhteyshenkilösi HEROn jäsenyyteen liittyvissä asioissa:

Tavoitettavissa arkisin ma-ke (paitsi arkipyhät).

Järjestökoordinaattori Marika Sipilä, marika.sipila@lukihero.fi, 050 5276 977

 

Liity jäseneksi täyttämällä jäseneksi liittymislomake, jonka löydät alla olevasta painikkeesta.

Liity jäseneksi