Liity jäseneksi

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Tietoa HEROn jäsenyydestä:

HEROlla on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ja kuka tahansa voi liittyä HEROn jäseneksi: erilaiset oppijat; vanhemmat ja muut läheiset; kaikki ammattilaiset, jotka toimivat erilaisten oppijoiden kanssa; yhdistykset, oppilaitokset, yritykset.

HERon jäsenenä tuet toimintaamme ja saat jäsenetuja.

Jäseneksi voi ilmoittautua yli 15-vuotias henkilö. Jäsenyys on henkilökohtainen, mutta jäsenlaskun maksaja voi olla eri henkilö (esim. yli 15-vuotiaan jäsenen jäsenmaksun maksajana voi toimia huoltaja).

Miten jäseneksi liitytään?

 • Täyttämällä alla olevasta Liity jäseneksi -linkistä liittymislomake. Liittymislomake ohjaa sinut suoraan Membookissa ylläpidettävään jäsenrekisteriimme.
 • Sovi tapaaminen HEROn toimistolle jäsenasioista vastaavan järjestökoordinaattori Marika Sipilän kanssa. Voit liittyä jäseneksi myös toimistolla henkilökohtaisessa tapaamisessa. Samalla kuulet jäsenyyteen liittyvistä asioista ja sinulla on tilaisuus kysyä jäsenyydestä. Ole yhteydessä ajan sopimiseksi joko sähköpostitse: marika.sipila@lukihero.fi tai puhelimitse 050 5276 977 / tavoitettavissa ma-to klo 10-15.

 

AJANKOHTAISTA:

Jäsenmaksu 2024

HEROn jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. HEROn vuosikokous päättää jäsenmaksun suuruuden ja vuonna 2024 jäsenmaksut ja jäsenmaksuluokat ovat:
– henkilöjäsen 35 €
– henkilöjäsen / eturyhmät: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 25 €
– kannatusjäsen 50 € (ei jäsenetuja)
– yhteisöjäsen 1/ 300 € tai yhteisöjäsen 2/ 1000 €.

 

Jäsenilta

 • HEROn seuraava jäseniltapäivä on syksyllä. Järjestämme Lukiviikolla ma 7.10. jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille suunnatun Oppimiskahvilan klo 15 – 18. Oppimiskahvilassa on tavattavissa erityisopetuksen asiantuntija Aija Lund. Päivitämme lisätiedot ilmoittautumisohjeineen myöhemmin. Voit halutessasi ilmoittautua jo sähköpostitse tapahtumaan. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: marika.sipila@lukihero.fi

 

HEROn vuosikokous 2024 

 • HEROn vuosikokous järjestettiin torstaina 25.4.2024. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua vuosikokoukseen ja / tai hakeutua mukaan HEROn hallitukseen. Seuraava vuosikokous järjestetään keväällä 2025. HEROn hallitus 2024

 

Jäseninfot sähköpostitse – tilaa uutiskirje ja pysyt ajan tasalla

HEROn kuukausittain lähetettävä uutiskirje on tärkeä tiedotteemme ajankohtaisista toiminnoistamme. Uutiskirje sisältää aina myös jäsenosion, jossa on jäseniä koskevat ajankohtaiset asiat. Pääset tilaamaan uutiskirjeen tästä linkistä: Tilaa HEROn uutiskirje 

Mikäli et halua tilata uutiskirjettämme, lähetämme sähköpostitse Jäseninfon muutaman kerran vuodessa tärkeimmistä ajankohtaisista jäseniä koskevista asioistamme. Jäseninfo lähetetään niille jäsenille, joiden ajantasainen sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme.

Jäsenet, joiden sähköpostiosoitetta ei löydy, saavat vuoden ensimmäisen jäsenlaskun mukana laskuliitteen, johon on koottu ajankohtaiset asiat. Mikäli et ole saanut mitään jäseninfoa, ota yhteyttä järjestökoordinaattori Marika Sipilään asian selvittämiseksi: marika.sipila@lukihero.fi tai puhelimitse ma-to 050 5276 977.

Jäsenasioista on julkaistu kattava artikkeli: Tietoa HEROn jäsenyydestä – kysymyksiä ja vastauksia 

Liity jäseneksi

Jäsenedut

 • 2 HERO-lehteä vuoden aikana. HERO-lehti toimitetaan sähköisesti ja siinä kerrotaan HEROn toiminnasta, esim. kevään / syksyn ajankohtaiset asiat. Seuraava HERO-lehti ilmestyy elokuussa ja se lähetetään sekä uutiskirjeen mukana että sähköpostitse niille jäsenille, kenen sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme.
 • UUTTA 2024! Kaikki HEROn jäsenet saavat lainata maksutta HEROn lautapelilainaamosta lautapelejä! Lainattavissa mm. Robogem, Enigma, Sanaseppä, Matchmadness, Katamino, HalliGalli.  Mikäli olet kiinnostunut lautapelien lainaamisesta, ota yhteyttä: marika.sipila@lukihero.fi
 • HEROn jäsenet saavat Erilaisten oppijoiden liiton jäsenjärjestöille tarjoamat edut.
  • Vuoden 2024 aikana jäseneksi liittyneet saavat kertaluonteisen uuden jäsenen liittymislahjan: lukikalvon ja -viivaimen (arvo 8€). Edun saadaksesi jäsenmaksun tulee olla maksettu.
  • Kaikki jäsenet ovat oikeutettuja MyDyslexia.fi -verkkokaupan -10 % etuun!
  • Kaikille jäsenille myös muita etuja, lue lisää eduista ja niiden ehdoista täältä: Erilaisten oppijoiden liiton jäsenedut HEROn jäsenille

 

 • UUSI ETU KAIKILLE JÄSENILLE!  Toistaiseksi voimassa olevana jäsenetuna www.yksityisope.fi tarjoaa -20 % Opiskelijan opas oppimaan oppimiseen -kirjasta (ovh. 19,90 € ) HEROn jäsenille. Jäsenetuhinta lasketaan verkkokaupan kassalla. Jäsenetu ei koske sivuston muita tuotteita eikä tarjoushintaisia tuotteita. HEROn jäsenedun saat koodilla HERO. Tilauslinkki: Opiskelijan opas oppimaan oppimiseen – Yksityisope 
 • KESÄETU – 5 % osasta Tactic-pelikaupan peleistä! Tactic-jäsenetu on voimassa rajoitetun ajan, 31.8.2024 asti. Lue oheisesta liitteestä lista peleistä ja edun lunastamisohjeet: Tactic_kesän jäsenetu 2024

 

Tietoa jäsenyydestä: jäsenmaksut, jäsenyyden peruutus

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Tietoa jäsenyydestä

Jäsenmaksut 2024

HEROn jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. HEROn vuosikokous päättää
jäsenmaksun suuruuden ja vuonna 2024 jäsenmaksut ja jäsenmaksuluokat ovat:
– henkilöjäsen 35 €
– henkilöjäsen / eturyhmät: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 25 €
– kannatusjäsen 50 € (ei jäsenetuja)
– yhteisöjäsen 1/ 300 € tai yhteisöjäsen 2/ 1000 €.

 

Jäsenlaskutus ja jäsenrekisterin ylläpito

Jäsenmaksun lasku lähetetään sähköpostitse Membook-järjestelmän kautta. Laskutamme jäsenmaksut sähköpostitse, mutta halutessasi saat jäsenlaskun myös paperisena tai verkkolaskuna. Vuoden 2024 jäsenlaskut lähetetään helmikuusta alkaen.

Jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain eli jäsenyys uusiutuu automaattisesti ilman erillistä peruutusta.

Jäsenrekisteriä ylläpidetään Membook-järjestelmässä. Membook-järjestelmässä voit myös itse ylläpitää ja päivittää yhteystietojasi. Saat jäsenlaskun yhteydessä linkin Membook-järjestelmään.

Jatkossa pyrimme viestimään ja hoitamaan laskutuksen pääosin sähköpostitse, ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteesi jäsenasioista vastaavalle Marika Sipilälle: marika.sipila@lukihero.fi

Jäsenyyden peruminen

Jäsen voi perua jäsenyytensä ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle sähköpostitse: marika.sipila@lukihero.fi tai (kirjeitse: Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO), Jäsenasiat / Marika Sipilä, Mannerheimintie 44 A 5-6, 00260 Helsinki). Jäsenyyden peruutus onnistuu myös Membook-järjestelmässä, kun olet kirjautuneena jäseneksi. Jäsenyyden peruutuksia ei oteta vastaan puhelimitse.

Huomaathan, että jäsenlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan jäsenyyden peruutus tulee tehdä henkilökohtaisesti. Jäsenlaskut lähetetään voimassa olevaan jäsenrekisteriin, joten vuoden 2024 laskun saatuasi peruutus tulee voimaan seuraavaa jäsenkautta koskien eli vuotta 2025. Jäsenyys on jatkuva ja uudistuu automaattisesti ilman peruutusta.

 

Yhteyshenkilösi HEROn jäsenyyteen liittyvissä asioissa:

Tavoitettavissa arkisin ma-to (paitsi arkipyhät).

Järjestökoordinaattori Marika Sipilä, marika.sipila@lukihero.fi, 050 5276 977

 

Liity jäseneksi täyttämällä jäseneksi liittymislomake, jonka löydät alla olevasta painikkeesta.

Liity jäseneksi