Liity jäseneksi

Liity Heron jäseneksi

Herolla on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ja kuka tahansa voi liittyä HEROn jäseneksi: erilaiset oppijat; vanhemmat ja muut läheiset; kaikki ammattilaiset, jotka toimivat erilaisten oppijoiden kanssa; yhdistykset, oppilaitokset, yritykset.

Heron jäsenenä tuet toimintaamme ja saat jäsenetuja. Jäseneksi voi ilmoittautua yli 15-vuotias henkilö. Jäsenyys on henkilökohtainen, mutta jäsenlaskun maksaja voi olla eri henkilö (esim. yli 15-vuotiaan jäsenen jäsenmaksun maksajana voi toimia huoltaja).

Jäsenenä pääset mukaan vaikuttamaan toimintaamme! HEROn vuosikokouskutsu koskee kaikkia jäseniä. Seuraava vuosikokous järjestetään keväällä 2021 ja tiedotamme vuosikokouksesta nettisivuillamme, Helsingin sanomien ilmoituksella sekä kaikissa muissa mahdollisissa kanavissamme vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta.

Varmistakaa yhteisöllenne koulutuksellisia etuja yhteisöjäsenpaketeistamme!

Liity jäseneksi

Jäsenedut

  • Maksuton lukiseula (ei-jäsenille 25€). Lukiseula on ryhmässä tehtävä testi, joka ei sisällä kaikkia varsinaisen lukitestin osioita. Siitä saa kuitenkin suuntaa-antavan tiedon lukemisen ja kirjoittamisen vaikeuksista sekä kirjallisen palautteen, joka käy todistukseksi mm. Celia-kirjastolle ja joillekin oppilaitoksille.

 

  • 2 HERO-lehteä vuoden aikana. HERO-lehti toimitetaan sähköisesti ja siinä kerrotaan HEROn toiminnasta, esim. kevään / syksyn ajankohtaiset asiat.

 

  • Jäsenetuhinnat HEROn kursseista ja harrasteryhmistä! Tarkista kurssien ja harrasteryhmien kohdalta voimassaoleva jäsenetuhinta. Huomaathan, että ilmoittautuessasi jäsenetuhintaan oikeuttavaan ryhmään, jäsenyytesi tulee olla voimassa. Jäsenetua ei voi käyttää takautuvasti. Jäsenedun voi hyödyntää perheenjäsenelle alle 15-vuotiaiden osalta eli esim. huoltajan ollessa jäsen, hän voi ilmoittaa alle 15-vuotiaan lapsen jäsenetuun oikeuttavaan ryhmään. Yli 15-vuotiaiden osalta jäsenyys on henkilökohtainen eli jäsenetuun oikeuttavaan kurssin/ryhmän osalta tulisi jäsenyys olla voimassa henkilökohtaisesti.

 

  • Vaihtuvia etuja esim. yhteistyökumppaneiltamme.

 

HERO-lehti 2 krt/vuodessa

Maksuton lukiseula

Jäsenetuhinnat HEROn kursseista ja harrasteryhmistä

Jäsentapahtumat ja vaihtuvat jäsenedut

Tietoa jäsenyydestä: jäsenmaksut, jäsenyyden peruutus

Tietoa jäsenyydestä

Jäsenmaksut 2021

HEROn jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. Jäsenmaksu päätetään vuosikokouksessa ja vuonna 2021 jäsenmaksut ovat seuraavat:
– henkilöjäsen 25€
– henkilöjäsen 15€/ eturyhmät: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 15€. Varaudu todistamaan oikeutesi edullisempaan jäsenmaksuluokkaan pyydettäessä, esim. opiskelijakortti.
– kannatusjäsen 50€ (tuet toimintaamme, ei jäsenetuja)
– yhteisöjäsen 1/ 300€ tai yhteisöjäsen 2/ 1000€. Yhteisöjäsen-vaihtoehdot sisältävät koulutuksellisia etuja yhteisöllesi – kysy näistä vaihtoehdoista lisää: marika.sipila@lukihero.fi

 

Jäsenlaskutus ja jäsenrekisterin ylläpito

Jäsenmaksun lasku lähetetään sähköpostitse Membook-järjestelmän kautta. Laskutamme jäsenmaksut sähköpostitse, mutta halutessasi saat jäsenlaskun myös paperisena tai verkkolaskuna.

Jäsenrekisteriä ylläpidetään Membook-järjestelmässä. Membook-järjestelmässä voit myös itse ylläpitää ja päivittää yhteystietojasi. Saat jäsenlaskun yhteydessä linkin Membook-järjestelmään.

Jatkossa pyrimme viestimään ja hoitamaan laskutuksen pääosin sähköpostitse, ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteesi jäsenasioista vastaavalle Marika Sipilälle: marika.sipila@lukihero.fi

Jäsenyyden peruminen

Jäsen voi perua jäsenyytensä ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle sähköpostitse: marika.sipila@lukihero.fi tai (kirjeitse: Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO), Jäsenasiat / Marika Sipilä, Vilhonkatu 4 B 13, 00100 Helsinki). Jäsenyyden peruutus onnistuu myös Membook-järjestelmässä, kun olet kirjautuneena jäseneksi. Jäsenyyden peruutuksia ei oteta vastaan puhelimitse.

Huomaathan, että jäsenlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan jäsenyyden peruutus tulee tehdä henkilökohtaisesti. Jäsenlaskut lähetetään voimassa olevaan jäsenrekisteriin, joten laskun saatuasi peruutus tulee voimaan seuraavaa jäsenkautta koskien eli vuotta 2022. Jäsenyys on jatkuva ja uudistuu automaattisesti ilman peruutusta.

Liity jäseneksi