Liity jäseneksi

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Tietoa HEROn jäsenyydestä:

HEROlla on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ja kuka tahansa voi liittyä HEROn jäseneksi: erilaiset oppijat; vanhemmat ja muut läheiset; kaikki ammattilaiset, jotka toimivat erilaisten oppijoiden kanssa; yhdistykset, oppilaitokset, yritykset.

HERon jäsenenä tuet toimintaamme ja saat jäsenetuja. Jäsentuotoilla rahoitamme perustoimintaamme, järjestämme maksuttomia yleisötilaisuuksia ja tarjoamme jäsenille lukiseuloja jäsenetuhintaan 15 € (hinta ei-jäsenille 30 €).

Jäseneksi voi ilmoittautua yli 15-vuotias henkilö. Jäsenyys on henkilökohtainen, mutta jäsenlaskun maksaja voi olla eri henkilö (esim. yli 15-vuotiaan jäsenen jäsenmaksun maksajana voi toimia huoltaja).

AJANKOHTAISTA:

Jäsenilta syksyllä 2023

Järjestämme seuraavan jäsenillan syksyllä. Tiedotamme ajankohdasta myöhemmin tällä sivulla, uutiskirjeissämme sekä some-kanavissamme. Jäsenillat ovat tarkoitettu kaikille HEROn jäsenille sekä jäsenyydestä kiinnostuneille.

Jäseninfot sähköpostitse – tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla

HEROn kuukausittain lähetettävä uutiskirje on tärkeä tiedotteemme ajankohtaisista toiminnoistamme. Uutiskirje sisältää aina myös jäsenosion, jossa on jäseniä koskevat ajankohtaiset asiat. Pääset tilaamaan uutiskirjeen tästä linkistä: Tilaa HEROn uutiskirje 

Mikäli et halua tilata uutiskirjettämme, lähetämme sähköpostitse Jäseninfon muutaman kerran vuodessa tärkeimmistä ajankohtaisista jäseniä koskevista asioistamme. Jäseninfo lähetetään niille jäsenille, joiden ajantasainen sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme.

Jäsenet, joiden sähköpostiosoitetta ei löydy, saavat vuoden ensimmäisen jäsenlaskun mukana laskuliitteen, johon on koottu ajankohtaiset asiat. Mikäli et ole saanut mitään jäseninfoa, ota yhteyttä järjestökoordinaattori Marika Sipilään asian selvittämiseksi: marika.sipila@lukihero.fi tai puhelimitse ma-ke 050 5276 977 (kesän loma-ajat saattavat vaikuttaa tavoitettavuuteen).

Jäsenasioista on julkaistu kattava artikkeli: Tietoa HEROn jäsenyydestä – kysymyksiä ja vastauksia 

Liity jäseneksi

Jäsenedut

 • DigiLukiseula jäsenille 15 € (ei-jäsenille 30 €). Jäsenedun saadaksesi, tulee jäsenmaksusi olla maksettu.  Mikäli olet uusi jäsen tai vasta liittymässä jäseneksi ennen DigiLukiseulaa, voit olla yhteydessä järjestökoordinaattori Marika Sipilään (marika.sipila@lukihero.fi) tarkistaaksesi jäsenyyden tilanteen ennen DigiLukiseulaan ilmoittautumistasi.
 • DigiLukiseula on digitaalinen seulontamenetelmä lukemisen ja kirjoittamisen taitojen arviointiin nuorille ja aikuisille. Testillä voi saada alustavan ja suuntaa-antavan tiedon siitä, onko kyseessä lukivaikeus vai ei. Testistä saa palautteen. Huom. Palaute ei ole lukilausunto eikä sitä voi käyttää virallisena lukitodistuksena.
 • Vuoden 2023 DigiLukiseulojen ajankohdat löydät täältä: HEROn Lukiseulat
 • 2 HERO-lehteä vuoden aikana. HERO-lehti toimitetaan sähköisesti ja siinä kerrotaan HEROn toiminnasta, esim. kevään / syksyn ajankohtaiset asiat. Seuraava HERO-lehti ilmestyy elokuussa ja se lähetetään sekä uutiskirjeen mukana että sähköpostitse niille jäsenille, kenen sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristämme.
 • Jäsenetuhinnat osasta HEROn maksullisista toiminnoista. Huomaathan, että ilmoittautuessasi jäsenetuhintaan oikeuttavaan ryhmään, jäsenyytesi tulee olla voimassa. Jäsenmaksut tarkistetaan viimeistään maksullisten kurssien/ryhmien laskutusvaiheessa ja jäsenmaksun tulee olla maksettuna. Jäsenetua ei voi käyttää takautuvasti. Jäsenedun voi hyödyntää perheenjäsenelle alle 15-vuotiaiden osalta eli esim. huoltajan ollessa jäsen, hän voi ilmoittaa alle 15-vuotiaan lapsen jäsenetuun oikeuttavaan ryhmään. Yli 15-vuotiaiden osalta jäsenyys on henkilökohtainen eli jäsenetuun oikeuttavaan kurssin/ryhmän osalta tulisi jäsenyys olla voimassa henkilökohtaisesti.
 • Vaihtuvia etuja esim. yhteistyökumppaneiltamme. Toistaiseksi voimassaolevana jäsenetuna Early Learning Oy:n Ellinkauppa tarjoaa jäsenedun HEROn jäsenille. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi  (jäsenedun päättymisestä tiedotetaan uutiskirjeessä sekä lukihero.fi -jäsenosiossa) . Jäsenetusi on 6% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jäsenetu ei koske kumppanituotteita eikä tarjoushintaisia tuotteita. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi osoitteessa ellinkauppa.fi ja edun saat kuponkikoodilla HEROELLI
 • Pääset Ellinkauppaan tästä linkistä-> 
 • UUTTA: HEROn jäsenet saavat Erilaisten oppijoiden liiton jäsenjärjestöille tarjoamat edut.
  • Vuoden 2023 aikana jäseneksi liittyneet saavat kertaluonteisen uuden jäsenen liittymislahjan: lukikalvon ja -viivaimen (arvo 8€). Edun saadaksesi jäsenmaksun tulee olla maksettu.
  • Kaikille jäsenille MyDyslexia-verkkokaupasta maksuton webinaari: Konkreettiset vinkit oppimisvaikeuksiin. Lisäksi -10% alennus tuotteista: matikkapeli, magneettipallotaulu ja vokaalilotto. Etu Scandic -ja Hilton-hotelleista.
  • Lue lisää eduista täältä: Erilaisten oppijoiden liiton jäsenedut HEROn jäsenille
  •  Erilaisten oppijoiden liiton julkaisema LukSitko-lehti ilmestyy 2021 alkaen vain verkkolehtenä. Pääset lukemaan LukSitko-verkkolehteä tästä linkistä ->

 

Tietoa jäsenyydestä: jäsenmaksut, jäsenyyden peruutus

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Tietoa jäsenyydestä

Jäsenmaksut 2023

HEROn jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. Jäsenmaksu päätetään vuosikokouksessa ja vuonna 2022 jäsenmaksut ovat seuraavat:
– henkilöjäsen 25€
– henkilöjäsen 15€/ eturyhmät: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 15€. Varaudu todistamaan oikeutesi edullisempaan jäsenmaksuluokkaan pyydettäessä, esim. opiskelijakortti.
– kannatusjäsen 50€ (tuet toimintaamme, ei jäsenetuja). Kannatusjäsenenä voi olla yksityishenkilö tai yhteisö.
– yhteisöjäsen 1/ 300€ tai yhteisöjäsen 2/ 1000€. Yhteisöjäsen-vaihtoehdot sisältävät koulutuksellisia etuja yhteisöllesi – kysy näistä vaihtoehdoista lisää: marika.sipila@lukihero.fi

 

Jäsenlaskutus ja jäsenrekisterin ylläpito

Jäsenmaksun lasku lähetetään sähköpostitse Membook-järjestelmän kautta. Laskutamme jäsenmaksut sähköpostitse, mutta halutessasi saat jäsenlaskun myös paperisena tai verkkolaskuna. Vuoden 2023 jäsenlaskut lähetetään helmikuusta alkaen.

Jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain eli jäsenyys uusiutuu automaattisesti ilman erillistä peruutusta.

Jäsenrekisteriä ylläpidetään Membook-järjestelmässä. Membook-järjestelmässä voit myös itse ylläpitää ja päivittää yhteystietojasi. Saat jäsenlaskun yhteydessä linkin Membook-järjestelmään.

Jatkossa pyrimme viestimään ja hoitamaan laskutuksen pääosin sähköpostitse, ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteesi jäsenasioista vastaavalle Marika Sipilälle: marika.sipila@lukihero.fi

Jäsenyyden peruminen

Jäsen voi perua jäsenyytensä ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle sähköpostitse: marika.sipila@lukihero.fi tai (kirjeitse: Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO), Jäsenasiat / Marika Sipilä, Mannerheimintie 44 A 5-6, 00260 Helsinki). Jäsenyyden peruutus onnistuu myös Membook-järjestelmässä, kun olet kirjautuneena jäseneksi. Jäsenyyden peruutuksia ei oteta vastaan puhelimitse.

Huomaathan, että jäsenlaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan jäsenyyden peruutus tulee tehdä henkilökohtaisesti. Jäsenlaskut lähetetään voimassa olevaan jäsenrekisteriin, joten vuoden 2023 laskun saatuasi peruutus tulee voimaan seuraavaa jäsenkautta koskien eli vuotta 2024. Jäsenyys on jatkuva ja uudistuu automaattisesti ilman peruutusta.

 

Yhteyshenkilösi HEROn jäsenyyteen liittyvissä asioissa:

Tavoitettavissa arkisin ma-ke

Järjestökoordinaattori Marika Sipilä, marika.sipila@lukihero.fi, 050 5276 977

 

Liity jäseneksi täyttämällä jäseneksi liittymislomake, jonka löydät alla olevasta painikkeesta.

Liity jäseneksi