HEROn Helsinki-päivän webinaari 12.6.2020 Webinaari klo 17.00 - 18.30 Leikin merkitys kehitykseen ja hyvinvointiin – oppimisen iloa ja yhdessä tekemistä. HEROn vieraana lastensuojelun ammattilainen ja TV:stä tuttu Suomen Supernanny Pia Penttala.

Lisätiedot

Helsinki-päivää juhlitaan Helsingin syntymäpäivän kunniaksi aina kesäkuun 12. päivä. Tänä vuonna Helsinki-päivää juhlitaan virtuaalisesti.

HERO on mukana ja järjestää webinaarin Helsinki-päivän kunniaksi. Lue tästä lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan.

HEROn Webinaari-vieraana on tv:stä tuttu Suomen Supernanny Pia Penttala.

Webinaarissa käsiteltäviä aiheita:
– Leikin merkitys kehitykseen ja hyvinvointiin: leikki, mielikuvitus ja luovuus.
– Tehdään yhdessä! Perheen vuorovaikutustaitojen lisääminen leikin avulla.
– Oppimisen ilo! Leikin ja pelien avulla oppiminen.
– Löydä oppimista tukevia tapoja ja välineitä omasta kodista ja omasta arjesta.
– Arjen pienet, mutta isot ilot. Arjen taitojen hallinta.

Webinaariin on mahdollista lähettää ennakkokysymyksiä, joihin Pia Penttala vastaa lähetyksen aikana. Lähetyksen aikana emme välttämättä ehdi vastata kaikkiin kysymyksiin, mutta HERO vastaa myöhemmin kaikkiin saapuneisiin kysymyksiin yhteystietonsa jättäneille.

Webinaari on kohdistettu erityisesti pienten lasten ja alakoulu-ikäisten lasten vanhemmille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

ILMOITTAUTUMINEN JA ENNAKKOKYSYMYKSET tästä linkistä ->

Ilmoittautuminen päättyy pe 12.6.2020 klo 12:00 tai kunnes webinaari on täynnä.

Pia Penttala on lastensuojelun ja kasvatusalan ammattilainen. Pia Penttala luotsaa MTV:n suosittua Suomen Supernanny -ohjelmaa. Sarjassa Supernanny Pia Penttala auttaa perheitä arjen haasteissa antamalla tukea ja ohjeita parempiin rutiineihin sekä perheen sisäisiin kiistoihin.

Helsingin seudun erilaiset oppijat ry eli HERO on oppimisvaikeuksisten henkilöiden paikallinen etujärjestö, jonka toiminta-aluetta on pääkaupunkiseutu. Me tiedotamme, koulutamme ja järjestämme toimintaa ja tapahtumia oppimisvaikeuksiin ja erilaiseen oppimiseen liittyvien teemojen ympäriltä. Lisätietoja: www.lukihero.fi

Lisätietoja: Marika Sipilä, marika.sipila@lukihero.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.