HEROn Lukukummi 2022 julkistetaan pian.

Lisätiedot

Ensimmäinen HEROn Lukukummi julkistettiin Educa-messuilla 2020 ja Lukukummiksi valikoitui mediasta tuttu Kaj Kunnas. Kaj Kunnas on radiosta ja televisiosta tuttu ääni, ahkera lukija itse ja sopi innostavalla asenteellaan Lukukummiksi. Vuonna 2021 Lukukummia ei valittu koronatilanteen vuoksi.

Vuonna 2022 Lukukummi valitaan jälleen. Lukukummin valintaprosessi käynnistui jo loppuvuodesta 2021 ja mm. HEROn jäsenet saivat ehdottaa mielestään Lukukummiksi sopivaa henkilöä.

HEROn Lukukummi on kunnianimitys julkisuuden henkilölle, joka omalla innostavalla asenteellaan tai työllään edistää ja tukee lukemista.  HEROn Lukukummi toimii hyväntekeväisyyspohjalta kunniatehtävässään.

HEROn toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakan koolle kutsuma raati valitsee Lukukummin. Raatiin kuuluvat: Dateron toiminnanjohtaja Sonja Haga-Erickson, kansanedustaja Paula Risikko , HEROn Lukukummi 2020 Kaj Kunnas,  asiantuntija Minna Eväsoja ja toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka. 

HEROn Lukukummi 2022 julkistusajankohdasta tiedotetaan lähiaikoina tällä sivulla sekä muissa HEROn kanavissa.

HEROn Lukukummin kanssa sovitaan vuoden 2022 tehtävät ja niistä ilmoitetaan erikseen. HEROn Lukukummi osallistuu ainakin yhteen HEROn järjestämään tapahtumaan, joka voi olla live-tapahtuma, virtuaalitapahtuma tai hybriditapahtuma.

 

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka

suvi.hiipakka@lukihero.fi

Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO)

Muutokset mahdollisia. Tiedotamme muutoksista omissa kanavissamme.