Helsingin seudun erilaisten oppijoiden vuoden 2023 Lukukummiksi valittiin Katja Myllyviita

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO) valitsee vuosittain Lukukummin, joka edistää ja tukee lukemista omalla innostavalla asenteellaan ja työllään. HEROn Lukukummi toimii hyväntekeväisyyspohjalta. Aikaisempina vuosina ovat tehtävässä toimineet urheilutoimittaja ja tietokirjailija Kaj Kunnas sekä aivotutkija ja professori Minna Huotilainen.

HERO julkisti Educa 2023 -messuilla vuoden 2023 Lukukummin, joka on psykologi, psykoterapeutti ja tietokirjailija Katja Myllyviita. Hän otti tehtävän ilolla vastaan. Odotamme innolla yhteistyötä Katja Myllyviidan kanssa.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO)

Puh. 0400 606 955, suvi.hiipakka@lukihero.fi