Toiminnanjohtajan kesäterveiset

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Kiitos menneestä keväästä sekä onnea ja menestystä kaikille vastavalmistuneille. Toivottavasti jokainen nuori löytää itselleen jatko-opintopaikan, josta voi valmistua haluamalleen alalle. Kohta koittaa lomien aika. Jokainen on lomansa ansainnut. Nautitaan Suomen kesästä ja ainutlaatuisesta luonnosta.

Viime vuodet ovat olleet haasteellisia monessakin suhteessa, mutta yhdessä niistä on selvitty. Olen kiitollinen siitä, että olemme saaneet toimintoihimme rahoituksia. Uskon, että näin tapahtuu jatkossakin. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustukset myönnetään vuoden 2024 alusta alkaen suoraan valtion budjettivaroista. Veikkaus Oy:n tuotot käytetään valtion talousarvion mukaisiin menoihin yleiskatteellisina ilman määriteltyjä käyttökohteita. Sotealan järjestöillä on tärkeä rooli hyvinvoinnin, terveyden ja osallisuuden edistämisessä. Toimintamme auttaa ja tukee yhteiskunnassa haavoittuvimmassa asemassa olevia ihmisiä monimuotoisesti, ja siksi toimintaa tarvitaan.

HERO täyttää ensi vuonna 30 vuotta. Juhlavuotta vietetään monin eri tavoin, ja suunnittelu alkaa alkusyksyn aikana. Kun liityt jäseneksi, niin ehdit mukaan juhlavuoden suunnitteluun. Uusia jäseniä tarvitaan, koska koronaepidemia on verottanut myös jäsenmäärää. Kaikissa rahoitushauissa kysytään jäsenmäärää, joten sillä on myös vaikutusta saamiimme rahoituksiin. Mutta ennen kaikkea jäsenet ovat yhdistyksen perusta, joka meitä kannattaa. Myös jäsenet voivat toimia esim. vapaaehtoisina erilaisissa tehtävissä, mutta mitään pakkoa ei ole toimia aktiivisesti.

Jos sinulla on ajatuksia tai ideoita toimintaamme liittyen, niin olehan rohkeasti yhteydessä.

Hyvää kesää kaikille!

”Jo saapuu suven taika,

ja kesä ihanuus,

tää vehreys, sen taika

on aina ihan uus.

Ota hyvä mieli auringosta,

onnen korsi heinikosta.

Nosta ilonpilke silmäkulmaan;

löytyy ratkaisukin joka pulmaan.”

Toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka