HEROn uusi logo!

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Oppimisen iloa uudella logolla

HERO on julkaissut uuden logonsa. Se edustaa oppimisen iloa, modernia yksinkertaisuutta ja selkeyttä. Käytettävä kirjasintyyppikin on vaihdettu. Uusi logo soveltuu paremmin nykyiseen monimuotoiseen maailmaan. Logossa on luovuttu ”kynän kuristamisesta”, ja tilalle on tullut oppimisen iloa edustava oivalluksen kokemus. Lisäksi lampun voi nähdä iloa tuottavana, mobiilimaailmasta tuttuna emojina – elämme vahvasti digiaikaa myös oppimisympäristöissä.

HEROn vaakalogo
HEROn vaakalogo

Kohderyhmä, työntekijät ja hallituksen jäsenet ovat saaneet olla mukana kommentoimassa logoehdotuksia. Kuuntelimme kohderyhmän näkemyksiä, ja ensimmäisiä logoversioita muokattiin oppimisvaikeuksisten näkökulmasta selkeämmäksi. Logosta tulee olemaan kaksi eri versiota: neliö- ja vaakamalliset logot. Lämmin kiitos kaikille uudistusprosessissa mukana olleille!

Muutakin myllerrystä on tiedossa. Visuaalinen ilme uudistetaan logon ohella, ja myös verkkopalvelu uudistetaan. Saavutettavuus huomioidaan uusien lakien mukaisesti. Tavoitteena on, että kaikki nämä uudistukset ovat valmiita vuoden 2020 alussa.

Hyvää alkanutta syksyä ja oppimisen iloa!