HEROn nettisivut ovat uudistuneet

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

HEROn Lukihero.fi -sivustomme uudistustyö on viimein saatu päätökseen ja sivusto on nyt julkaistu. Uudistustyön taustalla on EU Saavutettavuusdirektiivin, jonka mukaisiksi sivustoa lähdettiin uudistamaan. HERO uudisti samalla logonsa ja graafisen ilmeen, joten ilmeemme on kokenut monenlaisia uudistuksia viimeisten kuukausien saatossa.

Lukihero.fi -sivuston uudistustyössä tärkeässä roolissa ja apuna olivat oppimisvaikeuksiset itse, joilta kysyimme mielipiteitä eri vaiheissa. Lämmin kiitos kaikille kehitystyöhön osallistuneille. Tulemme tekemään lähiaikoina kyselyn sivuston julkaisusta, jotta saamme kerättyä myös julkaisun jälkeisiä käyttäjäkokemuksia.

 

Lukihero.fi-sivustoa koskeviin lisäkyselyihin vastaa Marika Sipilä, markkinointikoordinaattori: marika.sipila(at)lukihero.fi