Ennakkotietoa: HEROn juhlavuosi 2024 – 30-vuotisjuhlan tarinoiden keruu alkaa

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

HERO alkaa kerätä 30-vuotisjuhlaan tarinoita!

HERO täyttää ensi vuonna 30 vuotta! Juhlavuoden suunnittelu on käynnistynyt ja tässä muutama poiminta tulevasta vuodesta.

HERO nostaa juhlavuoden aikana esiin HEROn syntymiseen ja toimintaan vaikuttaneita henkilöitä. Keräämme ensisijaisesti tarinoita!

Monesti kuulemme tarinoita siitä, kuinka HERO on vaikuttanut jonkun ihmisen elämään positiivisesti. Tarinoissa on toistunut avun saamisen tärkeys. Elämä on saattanut saada uuden suunnan esimerkiksi sen myötä, että HEROn avun jälkeen on rohkaistunut hakemaan opiskelupaikkaa ja löytänyt sitä kautta uuden suunnan elämässään. Tarinoita on yhtä monta kuin on ihmisiä, joten jokaisella on omanlaisensa tarina.

Onko Sinulla HEROon liittyvä tarina, jonka haluaisit kertoa muille? Saako sinulle lähettää haastattelukysymykset tai saako sinua haastatella tulevan juhlavuoden artikkeleihin?

Tarinoita tullaan julkaisemaan vuoden 2024 aikana sekä HEROn www-sivuilla, uutiskirjeissä sekä poimintoina some-kanavissamme. Mahdollisuuksien mukaan tarinoista voidaan julkaista myös painettu versio. HERO pidättää oikeuden muokata tekstejä tai olla julkaisematta niitä. Juhlavuoteen valituista tarinoista ollaan yhteydessä tarinan kirjoittajaan / haastateltavaan ennen julkaisua.

Alla olevasta linkistä löydät lomakkeen, jolla voit:

  • ilmoittautua mukaan haastateltavaksi
  • kirjoittaa itse oman tarinasi, jonka haluat antaa käyttöön HEROn juhlavuoden tarinoiksi.
  • LINKKI: HEROn juhlavuoden tarinat -lomake

 

Tiedustelut ja lisätiedot: Järjestökoordinaattori Marika Sipilä, marika.sipila@lukihero.fi tai puhelimitse ma-ke numeroon 050 5276 977 / Marika Sipilä