HEROn pienkeräys – tilannetieto 25.5.2023

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

HEROn pienkeräyksen toinen keräyskuukausi on päättymässä. Pienkeräys jatkuu 30.6.2023 saakka, jonka jälkeen keräys päättyy eikä siihen voi enää osallistua. Toimi siis pian, löydät osallistumisohjeet alta.

Tilannetietona todetaan, että keräys on käynnistynyt mukavasti, mutta lukupiirin toteuttamiseen vaadittavaan summaan on vielä matkaa. Meiltä on kysytty, millaisella summalla keräykseen voi osallistua. Tähän voimme vastata, että jokainen voi osallistua sellaisella summalla, jolla pystyy. Pienelläkin summalla on siis merkitystä ja olemme kiitollisia kaikista lahjoituksista. Lahjoituksia tarvitaan kuitenkin vielä lisää, jotta lukupiirin toteutus olisi mahdollista. Pohdimme parhaillaan erilaisia toteutusmahdollisuuksia ja tiedotamme niistä, kun pienkeräys on päättynyt. Mikäli lukupiirin toteutus ei ole mahdollista saavutetuilla keräystuotoilla, käytämme kertyneet varat toissijaiseen keräystarkoitukseen.

Vielä on aikaa saavuttaa tavoite! Osallistu ja jaa tietoa myös muille. Kiitos ❤

Lue alta tiedot ja osallistumisohjeet.

Pienkeräyksen ensisijainen kohde:

Lukupiirejä eri ryhmille. Lukemisen tukemisen ja lukutaidon edistämisen uudet pienryhmät oppimisvaikeuksisille henkilöille HEROn kurssi- ja harrastetoimintaan:
– 1–3 vuotta (lapsi ja vanhempi)
– 4–6 vuotta (lapsi ja vanhempi)
– alakouluikäiset (lapsi ja vanhempi)
– nuoret
– työikäiset
– työttömät
– eläkeläiset

Lukupiirien tavoite:
Lukutaito antaa keinoja ja välineitä sanoittaa omia tunteita ja vahvistaa itsetuntemusta sekä itseluottamusta. Hyvä itseilmaisu auttaa pärjäämään erilaisissa sosiaalisissa ympäristöissä ja tilanteissa. Lukutaito kehittää myös kirjoitus- ja puheilmaisua – luku-, kieli- ja ajattelutaito kulkevat käsi kädessä.

Pienkeräyksen toissijainen kohde:

Mikäli ensisijaiseen käyttötarkoitukseen kerätyt varat eivät riitä ryhmän/ryhmien toteutukseen, kerätyt varat käytetään HEROn jo olemassa olevaan kurssitoimintaan esimerkiksi laite- ja tarvikehankintoihin.

Toimi näin, kun haluat osallistua HEROn pienkeräykseen

  • Lahjoita haluamasi summa HEROn pienkeräystilille (Danske Bank): IBAN FI86 8000 1970 7625 72
  • Saaja: Helsingin seudun erilaiset oppijat ry
  • Kirjoita viitteeksi: Pienkeräys kevät 2023
  • Keräykseen voi osallistua 1.4.–30.6.2023 välisenä aikana.

Pienkeräyksen lupanumero: RA/2023/381

Voit auttaa myös jakamalla tietoa HEROn pienkeräyksestä

  • Tykkää ja jaa tietoa HEROn pienkeräyksestä omissa somekanavissasi. HERO tiedottaa pienkeräyksestä Facebook-sivullaan, Instagramissa ja Twitterissä. Jokainen peukutus ja jako auttaa levittämään tietoa muille!
  • Mikäli sinulla on potentiaalisia omia kontakteja käytössäsi, jaa tietoa myös heille.
  • Lukihero.fi -sivuston yläpalkista löytyy uusi Tue toimintaamme -kohta. Sieltä löydät tarkemmat tiedot Pienkeräyksestä, tietoa jäsenyydestä ja yritysyhteistyön mahdollisuudesta. Lue ja tutustu – mikäli sinulla on muita omia kontakteja, jotka voisivat olla kiinnostuneita, vinkkaa ja jaa tietoa!

Tiedustelut pienkeräykseen liittyen järjestökoordinaattori Marika Sipilä, marika.sipila@lukihero.fi / puhelimitse tavoitat ma–ke numerosta 050 5276 977