HERO on mukana Educa-messuilla 26. – 27.1.2024

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

HERO on mukana Educa-messuilla 2024 sekä omalla osastolla 6s79 että messujen ohjelmassa. Educa-messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ja messut ovat avoinna yleisölle pe 26.1. klo 10 – 19 ja la 27.1. klo 10 – 17.

Maksuton Educa tarjoilee opetus- ja kasvatusalan uusimmat tuulet sekä polttavimmat puheenaiheet. Tapahtuman monipuolinen ja laadukas ohjelma sopii myös veso-koulutuspäiväksi.

Näin löydät HEROn Educassa – tervetuloa moikkaamaan!

Omalla osastolla (6s79)

  • Tulee tapaamaan HEROn työntekijöitä ja kysymään toiminnastamme! Osastollamme myös HEROn vapaaehtoistyöntekijöitä kertomassa vapaaehtoisena toimimisesta.
  • Jaossa mm. HERO-julisteita! Vie HEROn toiminnasta kertova juliste esim. oppilaitoksen infoseinälle.
  • Osastolla messuarvonta!
  • Liity HEROn uutiskirjeen tilaajaksi osastollamme.
  • Liity HEROn jäseneksi osastollamme – saat messuilta mukaan valitsemasi jäsenetutuotteen (1 kpl)! Vaihtoehtoina mm. HERO-heijastin, stressipallo tai kirjanmerkki.

 

Perjantaina 26.1. klo 12.00 alkaen Tulevaisuuden luokkahuone -ohjelmalavalla:

Häpeän yhteys oppimisvaikeuksiin ja mielenterveysongelmiin / HEROn vuoden 2024 Lukukummin julkistaminen

  • Tervetuloa kuuntelemaan vuorovaikutteista keskustelua Häpeän yhteydestä oppimisvaikeuksiin ja mielenterveysongelmiin. Tilaisuudessa aiheesta keskustelevat HEROn Lukukummi, kirjailija ja psykoterapeutti Katja Myllyviita ja HEROn toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka. Tilaisuudessa julkistetaan myös uusi HEROn Lukukummi vuodelle 2024, jonka jälkeen keskustelu teeman ympäriltä jatkuu.

 

Tiedustelut: Järjestökoordinaattori Marika Sipilä, marika.sipila@lukihero.fi

Muutokset mahdollisia. HERO tiedottaa oman ohjelmansa muutoksista omilla nettisivuillaan, muut ohjelman järjestäjät omissa kanavissaan.

Lisätiedot messuista: Educa 2024