HEROn vuoden 2024 Lukukummiksi valittiin Inari Fernández

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO) valitsee vuosittain Lukukummin, joka edistää ja tukee lukemista omalla innostavalla asenteellaan ja työllään. HEROn Lukukummi toimii hyväntekeväisyyspohjalta. Aikaisempina vuosina ovat tehtävässä toimineet urheilutoimittaja ja tietokirjailija Kaj Kunnas, aivotutkija ja professori Minna Huotilainen sekä psykologi, psykoterapeutti ja tietokirjailija Katja Myllyviita.

HERO julkisti 30 v. juhlavuoden Lukukummin 2024 EDUCA-messuilla, joka on Inari Fernández. Inari on kirjailija, tarinankertoja, sisällöntuottaja, viestinnän ja somen ammattilainen sekä innokas lukemisen edistäjä, mm. #lukuvartin kehittäjä. Hän otti tehtävän ilolla vastaan. Odotamme innolla yhteistyötä Inari Fernándezin kanssa.

 

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO)

Puh. 0400 606 955, suvi.hiipakka@lukihero.fi