HEROn terveiset Educa-messuilta

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Educa-messut on saatu päätökseen. HERO kiittää upeista messukohtaamisista ja keskusteluista, niitä oli paljon sekä osastollamme että muualla messuilla.

HEROn vapaaehtoistyöntekijöille iso kiitos tapahtuma-avusta osastollamme.

Alla hieman tunnelmapaloja kuvien muodossa sekä osastolta että perjantain upeasta ja tärkeästä HEROn ohjelmasta, jossa aiheena oli Häpeän yhteys oppimisvaikeuksiin ja mielenterveysongelmiin. Ohjelmalavalla puhumassa olivat HEROn vuoden 2023 Lukukummi kirjailija ja psykoterapeutti Katja Myllyviita ja HEROn toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka.

Ohjelmassa julkistettiin myös vuoden 2024 HEROn Lukukummi ja hän on Inari Fernández. Inari on kirjailija, tarinankertoja, sisällöntuottaja, viestinnän ja somen ammattilainen sekä innokas lukemisen edistäjä, mm.#lukuvartin kehittäjä. Pysykää kuulolla, HEROn Lukummin kanssa tulossa tälle vuodelle mahtavia asioita HEROn upean juhlavuoden kunniaksi.

#educa2024 #heronlukukummi

 

 

Kuvassa vasemmalla tuore HEROn Lukukummi 2024 Inari Fernández, keskellä viime vuoden Lukukummi Katja Myllyviita ja oikealla HEROn toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka.
Kuva kertoo, että HEROn ohjelma kiinnosti yleisöä. Ohjelmalavan istumapaikat olivat täynnä, mutta onneksi messukäytäville mahtui kuuntelemaan. 
Kuvassa vapaaehtoistyön koordinaattorimme Marika Kivilehto yhdessä osastomme vapaaehtoistyöntekijöiden Ilkan ja Outin kanssa. 
Kuvassa HEROn toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka, nuorten toiminnan vastaava Marika Lius sekä koulutuskoordinaattori Minna Eväsoja.