”HERO syntyi kansanliikkeestä.” HEROn perustajajäsenen Airi Valkaman haastattelu

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Ensimmäisenä HEROn Sankareita 30 vuoden ajalta -tarinoissa julkaisemme HEROn perustajajäsenen ja pitkäaikaisen puheenjohtajan Airi Valkaman haastattelun. Airin haastattelussa upea katsaus HEROn syntyhistoriaan.

Löydät haastattelun pdf-muodossa oheisen linkin takaa: HEROn Sankareita 30 vuoden ajalta_Haastattelussa Airi Valkama

Julkaisemme juhlavuoden aikana erilaisia tarinoita HEROn historiaan liittyen. Tarinat voivat olla esimerkiksi HEROn toiminnassa mukana olleiden muistoja matkan varrelta, syntyhistoriaan liittyviä kertomuksia tai henkilöiden omakohtaisia kokemuksia siitä, kuinka he ovat saaneet apua ja tukea omaan tilanteeseensa HEROn toiminnasta. Tarinoista kootaan HERO: sankareita 30 vuoden ajalta -juhlajulkaisu.