Lasten ja nuorten ajatuksia liikuntaharrastuksen aloittamisesta -video on julkaistu! (Liito-hanke)

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Liito-hanke on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa on koottuna lasten ja nuorten ajatuksia uuden liikuntaharrastuksen aloittamisesta. Videon kesto n. 2 minuuttia. Videota saa jakaa.

Liito-hanke: Lasten ja nuorten ajatuksia liikuntaharrastuksen aloittamisesta -video 

Liito-hankkeen tuki ja neuvonta helsinkiläisille, erityistä tukea vaativille lapsille ja nuorille on käytettävissä syyskuun 2021 loppuun saakka. Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli kaipaat apua ja neuvontaa harrastusasoissa!

Huomasithan jo nuorten toimintamme heinäkuussa? Liito-hanke järjestää nuorille (15 – 29v.) matalan kynnyksen toimintaa, mm. geokätköilyä, rentoa palloilulajeihin tutustumista ja ploggausta. Katso lisätiedot tästä artikkelista ->

Yhteydenotot (ma-to): projektityöntekijä Vilhelmiina Jokinen

vilhelmiina.jokinen@lukihero.fi

tai Whatsapp/soita 050 521  3271

Ps. neuvonta on tauolla 12. – 18.7.2021

 

Mikä on Liito-hanke? Liito-hanke on Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n (HERO), Kuntoutussäätiön ja Autismiyhdistys PAUT ry:n yhteishanke erityistä tukea tarvitsevien helsinkiläisten lasten ja nuorten (n. 7 – 29 v.) harrastamisen lisäämiseksi. Lisätietoja hankkeesta: www.liikejatkuu.fi