Liity jäseneksi – muista hyödyntää jäsenetusi!

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Liittymällä HEROn jäseneksi tuet yhdistyksemme toimintaa oppimisvaikeuksisten hyväksi. Jäsentuotoilla rahoitamme perustoimintaamme, järjestämme maksuttomia yleisötilaisuuksia ja tarjoamme jäsenille maksuttomia lukiseuloja.

Jäsenenä olet tervetullut vaikuttamaan HEROn toimintaan ja hakeutumaan mukaan hallitukseen. Vuosikokous järjestetään seuraavan kerran keväällä 2022.

HEROn jäsenenä saat myös etuja. HEROn toiminta on pääasiassa maksutonta, mutta maksullisesta toiminnasta pyrimme järjestämään HERO-jäsenedun. Tässä esimerkkejä jäseneduistamme. Liity jäseneksi jo tänään ja hyödynnä etusi: HEROn jäseneksi liittymislomake 

Jäsenille maksuton lukiseula (hinta ei-jäsenille 25€)

  • Testillä voi saada alustavan ja suuntaa-antavan tiedon siitä, onko kyseessä lukivaikeus vai ei. Testistä saa suullisen palautteen.
  • Vuoden 2022 lukiseulojen ajankohdat eivät ole vielä varmistuneet, mutta niiden varmistuttua ne päivitetään sivustollamme kohtaan: Lukiseulat 

 

Jäsenetuhinnat osasta HEROn kursseista ja harrasteryhmistä!

  • Tarkista kurssien ja harrasteryhmien kohdalta voimassaoleva jäsenetuhinta.

 

Jäsenille maksuttomia webinaareja

 

Vaihtuvat jäsenedut

  • Vaihtuvia etuja esim. yhteistyökumppaneiltamme. Toistaiseksi voimassaolevana jäsenetuna Early Learning Oy:n Ellinkauppa tarjoaa jäsenedun HEROn jäsenille.
  • Jäsenetusi on 6% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jäsenetu ei koske kumppanituotteita eikä tarjoushintaisia tuotteita. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi osoitteessa ellinkauppa.fi ja edun saat kuponkikoodilla HEROELLI
  • Pääset Ellinkauppaan tästä linkistä-> 

Jäsenmaksut 2022

HEROn jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. Jäsenmaksu päätetään vuosikokouksessa ja vuonna 2022 jäsenmaksut ovat seuraavat:
– henkilöjäsen 25€
– henkilöjäsen 15€/ eturyhmät: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 15€. Varaudu todistamaan oikeutesi edullisempaan jäsenmaksuluokkaan pyydettäessä, esim. opiskelijakortti.
– kannatusjäsen 50€ (tuet toimintaamme, ei jäsenetuja)
– yhteisöjäsen 1/ 300€ tai yhteisöjäsen 2/ 1000€. Yhteisöjäsen-vaihtoehdot sisältävät koulutuksellisia etuja yhteisöllesi – kysy näistä vaihtoehdoista lisää: marika.sipila@lukihero.fi:

 

Tervetuloa mukaan toimintaamme! 

 

Yhteyshenkilö jäsenasioissa

Voit olla yhteydessä mihin tahansa jäsenyyteen liittyvissä asioissa:

järjestökoordinaattori Marika Sipilä

marika.sipila@lukihero.fi

puhelimitse ma-to: 050 5276 977