Lukurauha – katso uusi video tärkeästä ja ajankohtaisesta aiheesta!

Uutinen

Jos haluat kuunnella tekstin pitää sinun sallia evästeet, voit muuttaa hyväksyntääsi täältä.

Toinen Lukukummin julkistamistilaisuudessa tehty YouTube-tallenne on valmis. Siinä keskustelemme HEROn Lukukummi Minna Huotilaisen ja Lukukummiraadin kanssa aiheesta Lukurauha. Tässä epävarmassa maailmantilanteessa on hyvä löytää tapoja, jotka edesauttavat stressin vähentymistä.

Lukeminen voi olla sinulle kehon turvapaikka ja tapa rauhoittua. Jotta lukemisesta tulee rauhoittumisen tapa, on sitä tehtävä paljon ja löydettävä itselle mieluisa tapa lukea.

Keskustelu löytyy tästä linkistä: Lukurauha – HEROn Lukukummi 2022 Minna Huotilainen

Antoisia kuuntelu- ja lukuhetkiä toivottaa toiminnanjohtaja Suvi-Päivikki Hiipakka

Ps. Hyvää naistenpäivää! 😊

 Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO) valitsee vuosittain Lukukummiksi julkisuuden henkilön, joka omalla innostavalla asenteellaan tai työllään edistää ja tukee lukemista. Yhdessä tehtävään valitun Lukukummin kanssa edistetään erilaisten oppijoiden lukutaitoa ja kannustetaan ihmisiä lukemaan. HEROn vuoden 2022 Lukukummiksi valittiin professori ja aivotutkija Minna Huotilainen. Lisää aiheesta: HEROn Lukukummi